Hannu Korpi Axevallan valloittaja. Kuva: Hanna Laakso
Hannu Korpi Axevallan valloittaja. Kuva: Hanna Laakso 
Ulkomaan ravit

Hannu Korpi ajoi kaksi voittoa Axevallassa

Timo Mahlamäki

Hannu Korven menestys jatkui uudenvuodenaaton raveissa Axevallassa, jossa pelattiin myös multijackpotkierros V75-pelissä. Lovely Secret ja Grainfield Aiden olivat Korven voittohevoset.

Grainfield Aiden ja Korpi aiheuttivat lähdönuusinnan, siksi Korpi joutui ottamaan startin varmanpäälle. Valjakko matkasi neljäntenä toisen radan jonossa. Korpi nosti ruunan kiriin takasuoralla. Loppukaarteessa Grainfield Aiden joutui lähtemään jo neljännelle radalle. Maalisuoralla Tiia Tuhkanen-Kailan ja Hannu Kailan kasvattama Andover Hallin poika tuli tuulispäänä ja ennätti 100 000 kruunun voittoon ajalla 15,0/2160m. ”Loppukaarre meni vähän raskaaksi, mutta hevonen voitti tyylikkäästi. Tärkeintä oli pitää sellaiset ajolinjat, ettemme jääneet pussiin”, Korpi selvitti.

Lovely Secret oli Korven ensimmäinen voittaja. Matti Lammelan valmentama tamma kiri vahvasti ja sai 30 000 kruunua ajalla 16,3/2160m. Tänään on tarkoitus voittaa kaksi lähtöä, ja ainakin hyvin alkoi. Tämä on kaverini hevonen, terveisiä hänelle. Lovely Secret kestää hyvin 600 metrin kirin”, Korpi sanoi.

Korvella oli myös kolmas hevonen Axevallassa. E.V.Mici ei jaksanut takaa kiertää kärkitaistoon. Mikko Ahon valmentama ja Ari Pakarisen Åby Horselinen omistama Point Zero kiri kakkoseksi. Hanna Lähdekorven Big Jim Pellini kesti johtopaikalta kolmanneksi. Reima Kuislan Be The One kiri kakkossijalle mailin ryhmässä ja tienasi 50 000 kruunua.