Uutiset

4-vuotiaan Niklas Kylliäisen sydän sykkii raveille

Jarno Unkuri

Tommi Kylliäisen perheessä hevosilla on iso rooli, kysytään sitä vaikka perheen pienimmältä Niklas Kylliäiseltä.

Jokimaan ratatallilla käy vilinä, kun Tommi Kylliäinen esikuntineen valmistautuu kuluvan viikon ravikilpailuihin ja hamaan tulevaisuuteen. Keskiviikkoiltana on vuorossa Vermo, torstaina Lahti ja lauantaina Kouvolan Toto76-ravit.

Kylliäinen voitti lauantaina Toto76-finaaleissa lainakuskina hopeadivisioonafinaalin Victor Que Vadiksella ja oman tallin Sahara Hotshot sijoittui pronssidivisioonafinaalissa kakkoseksi. Jälkimmäisen kunniaksi tallilla syötiin maanantaina kakkua, jonka syömiseen osallistui innokkaasti myös Niklas Kylliäinen. Hän on noussut kovaa vauhtia raviratojen symppishahmoksi. Nuori Kylliäinen tahtoo keskustella vain ohjastajien kanssa ja pitää isäänsä parhaana kuskina. Lähelle arvoasteikossa pääsee Jorma Kontio.

Miten isä-Kylliäinen veikkaa valmennettavansa Proud Sallyn ja Denny Cranen lauantaina Kymenlaakso-ajossa ja tallin muut hevoset keskiviikkona Vermossa? Entä millainen hevonen on 11-aikainen tallin tuore ruotsintuonti? Minkä verran tunteja Kylliäinen toivoisi vuorokauteen? Lue juttu keskiviikon Hevosurheilusta.

Osta Hevosurheilun näköislehti.

Tai tilaa Hevosurheilu kotiisi tästä.