Riina Rekilä vaikuttaa jatkossa varikon ja kaviouran lisäksi raviradan hallituksen riveissä. Kuva: Hanna Viskari
Riina Rekilä vaikuttaa jatkossa varikon ja kaviouran lisäksi raviradan hallituksen riveissä. Kuva: Hanna Viskari 
Uutiset

Riina Rekilä on Teivon hallituksen uusi kasvo

Stiina Ikonen

Eläinlääkäri Riina Rekilä, 38, on valittu Tampereen Ravirata Oy:n hallitukseen. Teivon rata vahvisti valinnan yhtiökokouksessaan tänään maanantaina.

Riina Rekilä valittiin hallitukseen Ruotsiin muuttaneen Mika Forssin tilalle. Muilta osin hallitus jatkaa entisessä koonpanossa eli kuusi muuta jäsentä ovat Marko Lähteenmäki, Jukka Heiskala, Ari Kuronen, Unto Vesa, Sakari Lisma ja puheenjohtajana edelleen jatkava Matti Mahlamäki.

”Teivo on elänyt viime vuodet niin ravikentän murroksessa kuin puolustaessaan olemassaoloaan Tampereen ja Ylöjärven rajalla kovia aikoja. Tässä puristuksessa olemme kuitenkin kolme perättäistä vuotta tehneet positiivisen tilinpäätöksen. Vähitellen alkaa myös entistä enemmän löytyä ymmärtämystä Teivon olemassaololle nykypaikallaan ja jopa uusia kumppaneita modifioidessamme perinteisestä ravi- ja valmennuskeskuksesta 2040-luvun tapahtumakeskusta, jossa hevosella ja raveilla on keskeinen sija”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Päivi Lehtonen Teivon nykytilanteesta.

Rekilän värväämiseen vaikutti yhtenä tekijänä hänen erittäin vahva taustansa alalla.

”Minua kysyttiin, ja ajattelin, että oma tausta hevoskasvatuksesta, ohjastuksesta, valmennuksesta ja eläinlääkärin töistä on hyvä pohja olla pitämässä hevosihmisten puolia tuossa hommassa”, Riina Rekilä sanoo.

Kotoaan Hämeenkyröstä käsin työskentelevä Rekilä kertoo myös ajankäyttönsä mahdollistavan Teivon hallituksen kokoukset hyvin.

Hänellä on tällä hetkellä valmennuksessaan viisi hevosta, joista kolme on kaksivuotiaita.

”Kyllä ne varmaan koelähtöön tulevat tämän vuoden puolella”, hän uumoilee Callela Elninosta, Callela X-Filesta ja Maywood Maniasta.