Tampereen Ajopelit on perheyritys. Vasemmalta Tero Silvas, Heli Rontu,Juha Rontu ja Sari Rontu.
Tampereen Ajopelit on perheyritys. Vasemmalta Tero Silvas, Heli Rontu,Juha Rontu ja Sari Rontu. unknown

Tampereen Ajopelit aloitti Ameline-hevosautojen maahantuonnin (MAINOS)

Vuonna 2019 Tampereen Ajopelit Oy alkoi erikoistua hevoskuljetusautoihin. Kauppias Juha Rontu aloitti autojen kauppaamisen toiminimellä yli 30 vuotta sitten, yritys on perustettu vuonna 1994.

Kolme vuotta sitten kauppiaalle tuli mieleen, että voisi sitä kaupata muutakin kuin henkilöautoja.

Hevoset-messuille yritys lähtee nyt kahden hevosauto-merkkinsä kanssa. Juha Ronnulla ja yrityksen myyjällä Tero Silvaksella on hevosalasta käytännön kokemusta yhteensä yli 100 vuotta.

Hevosurheilu yhdistyi luontevasti autokauppaan, ja nykyään Ajopelit keskittyy retkeilyautojen lisäksi Ameline- ja HorseTrax-hevosautoihin.

”Me on peruutettu hevonen kyydissä enemmän kuin monet hevosautokauppiaat ovat ajaneet hevosen kanssa eteenpäin”, nauravat Rontu ja Silvas.

Amelinen virallinen ensiesittely Suomessa tapahtuu Tampereen Messu- ja Urheilukes-kuksessa Hevoset-messuilla 9. – 10. huhtikuuta. HorseTrax on myös mukana messuilla. Messutarjouksena Ajopelit tarjoaakin Amelinen tilaajille omavalinteisia lisävarusteita 2 000 eurolla.

”Asiakkaat näkevät autot livenä. Meillä on esittelyautot eli ei tarvitse ostaa kuvan perusteella. Varastosaatavuuden ansiosta nopeatkin kulkuneuvopäivitykset onnistuvat. Uskallan väittää, että Ajopeleillä on Suomen laajin hevosautojen valikoima ja varasto”, sanoo Rontu.

HorseTrax on yrityksen oma brändi, Ameline on Euroopassa jo tunnettu. Rontu kertoo kiinnostuneensa Amelinesta, koska HorseTraxista ei ole saatavilla viiden henkilön ja kahden hevosen mallia. Amelinelta löytyi juuri sopiva auto. Ainoastaan Tampereen Ajopelit Oy myy Suomessa näitä hevosautomerkkejä.

Molemmat hevosautomerkit ovat helppokäyttöisiä ja niissä on vakiona riittävä varustus. Autot ovat lämpöeristettyjä ja suunniteltu Pohjolan oloihin käyttökokemukseen perustuen.

Amelinen asiakas pystyy täysin räätälöimään itselleen.

”Ihmisten ja hevosten viihtyvyys ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita. Ne toteutuvat näissä molemmissa merkeissä. Tämän tiedämme oman kokemuksemme pohjalta”, sanoo Silvas.

Ylöjärvellä 4 kilometriä Teivon raviradalta sijaitseva yritys on todellinen perheyritys. Kauppias Juha Ronnun lisäksi yrityksessä työskentelee Juhan puoliso Sari Rontu, joka vastaa yrityksen hallinnosta ja taloudesta sekä tytär Heli Rontu, joka myynnin ohella hoitaa logistiikkaa ja markkinointia. Hevosalan monitoimimies Tero Silvas toimii jälleenmyyjänä.

Ajopelit hoitaa asiakkaan puolesta rekisteröinnin ja muut paperinpyörittelyt, tarvittaessa kotiinkuljetuskin onnistuu. Hinta on aina ilmoitettu veroineen.

Yrityksen kotisivut löytyvät osoitteesta: www.ajopelit.fi.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi