Lukijan kynä: Lähtölistat esiin, kiitos!

Lukijan kynä: Lähtölistat esiin, kiitos!

Miksi Hevosurheilu-lehden ilmestymispäivä ei voi olla perjantai? kirjoittaja kysyy.

Miksi Hevosurheilu-lehden ilmestymispäivä ei voi olla perjantai? Tätä ihmettelee moni totopelejä harrastava lukija. Tällöin saataisiin lauantain ja sunnuntain suurkilpailujenkin totovihjeet tosi tuoreina lukijoille. Samalla Suomen kakkosrata tulisi tiistain osalta paremmin palveltua kuin nykyisin; sillä nyt ei ole lähtölistoja lainkaan ja jakosumma Teivon Toto5-pelissä on vain 42 000 euroa. Se on liian vähän radan suosioon nähden. Myös edellisen viikonvaihteen ravitulokset saataisiin täydellisesti tulostettua lehteen.

Mitä mieltä olette, kysyy enemmän kiinnostavuutta Hevosurheilu-lehdellekin toivova lukija.

Rauno Hytönen, Jyväskylä

Vastineena edelliseen

Kiitokset rakentavasta palautteesta! Perjantaita kokeiltiin joskus 7 oikein -lehden ilmestymispäivänä, mutta siitä jouduttiin nopeasti luopumaan jakelun epäluotettavuuden takia. Jos lehti ei ehtinyt perille perjantaina, se tuli vasta maanantaina, jolloin viikonlopun ravien lähtölistoista ja vihjeistä ei ollut enää iloa.

Tiistain listojen ja vihjeiden puuttuminen lehdestä harmittaa myös meitä. Edellisen viikonvaihteen ravitulokset Hevosurheilu-lehdestä kyllä löytyvät, olipa ilmestymispäivä mikä tahansa.

Toimitus

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi