Don Williams voitti kilpaurallaan 28 kertaa ja ja tienasi 296 283 euroa.
Don Williams voitti kilpaurallaan 28 kertaa ja ja tienasi 296 283 euroa.Kuva: Pekka Salonen

Don Williamsin sijoituspaikka selvisi – arvostellaan tänään yksityisnäyttelyssä

MAS Breedingin astutuskauden jo alettua ostama Don Williams liittyy mikkeliläisen Stall Blombacken orikaartiin.

Kaupasta tuoreeltaan uutisoitaessa ensimmäisen kauden sijoituspaikka ei ollut vielä selvillä.

”Seuraavaksi pitää keksiä, missä Don Williams astuu. Siittoloilla on täksi vuodeksi jo sopimukset tehtyinä”, Martti Ala-Seppälä kommentoi tuolloin Hevosurheilulle.

Nyt asia on ratkennut, ja ori aloittaa siitosuransa Stall Blombacken oriasemalla Mikkelissä. Ori on käytettävissä tuoresiemennyksellä sekä siirtoina.

”Vaikka oriasemallamme astuu jo yhdeksän hyvää siitosoria, otimme silti mielellämme Don Williamsin listoillemme. Itse asiassa päädyimme hankkimaan tyttärillemme hallintaoikeuden ja osuudet Don Williamsista. He ovat kovasti innostuneita hevosista ja nyt pääsevät itse hoitamaan Don Williamsia ja kenties myöhemmin ratsastamaan sillä”, Vesa Kukkamo kertoo Stall Blombacken tiedotteessa.

”Astutuskausi on jo kovassa vauhdissa ja ori tulee tietysti myöhään tämän kauden markkinoille. Tästä syystä päätimme Martti Ala-Seppälän kanssa tarjota oriita tänä vuonna todella kasvattajaystävällisellä hinnalla. Toivottavasti tämä kääntää vielä niidenkin tammanomistajien päät, jotka aikoivat jättää tammansa tyhjäksi tänä vuonna.”

Don Williams arvostellaan tänään torstaina yksityisnäyttelyssä Teivossa, ja se saapuu Blombackelle viikonloppuna.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi