Kovia italialaisoreja Stall Blombacken pakastelistalle
Nad Al Sheba on aloittanut vahvasti siitoksessa.Kuva: Hevosurheilun arkisto

Kovia italialaisoreja Stall Blombacken pakastelistalle

Italiassa 2-vuotiaiden ja 3-vuotiaiden oritilastot vuonna 2021 voittanut Nad Al Sheba on saatavilla kuluvalla kaudella pakasteena Stall Blombackella.

Windsong’s Legacyn poika Nad Al Sheba on ollut erittäin kysytty ori niin Italiassa kuin Ranskassakin tänä keväänä ja käytännössä sen pakastesperma on loppuunmyyty. Esimerkiksi Ruotsiin sitä ei täksi kaudeksi saada. Suomeen oriin pakastespermaa saadaan kuitenkin rajoitetusti muutamalle tammalle.

Martti Ala-Seppälä tarjosi mahdollisuutta keskustella oriin taustajoukkojen kanssa, ja yhteinen sävel löytyi nopeasti. Ongelmaksi muodostui kuitenkin oriin huima kysyntä tänä keväänä ja sitä kautta pakastesperman saatavuus. Onneksi italialaiset näkivät meidät yhteistyökumppanina pidemmälle aikajänteelle ja suostuivat lopulta varaamaan annoksia meille jo tälle vuodelle. Toki tänä vuonna tammamäärä on rajoitettu muutamaan tammaan, mutta ensi vuodelle pitäisi pakastespermaa riittää Suomessa kaikille halukkaille. Ori on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimpia nimiä tällä hetkellä koko Euroopassa ja meille loistava mahdollisuus aloittaa tuontioritoiminta asemalla astuvien tuoreoriiden rinnalla”, Vesa Kukkamo Stall Blombackelta kertoo oriaseman tiedotteessa.

Nad Al Sheban 53 varsan ikäluokkaan mahtui kaksi 3-vuotisikäluokan parhaista oreista. Chuky Roc voitti Gran Permio Nazionalen ja oli toinen Orsi Magnellissa sekä neljäs Derbyssä. Capital Mail sijoittui Derbyssä toiseksi ja keräsi yli 240 000 euron kausiansiot. Nad Al Sheba voitti myös 2-vuotiaiden isäoritilaston.

Lisäksi Stall Blombacken listoille siirtyy toinen huippuori Italiasta: Oropuro Bar (Love You). Kookas Love Youn poika on ollut yhdessä Varennen kanssa Italian suosituin ori viime vuosina.

Lähde: Stall Blombacken tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi