Wild Princess ja Emmi Innanen
Wild Princess ja Emmi InnanenKuva: Anu Leppänen

Keulaan ja kukat: Wild Princess oli Teivon tähti

Karin Kannun voitto Arttu Sillanpäälle.

Teivossa ravattiin lauantaina 4-vuotiaille Suomessa syntyneille A-poneille tarkoitettu Poni-Kriterium. Emmi Innanen pääsi tuulettamaan voittoa Wild Princessin kanssa hallitun keulaan ja kukat -taktiikan jälkeen. Poni otti johtoaseman heti auton irrottua ja piti sen haparoinnista huolimatta maaliin saakka. Nea Halinen valmentaa tammaa, joka on nyt voittanut 11 uransa 13 startista.

Arttu Sillanpää voitti Suomen Poniraviyhdistys ry:n Karin Kannu Kundeille 2023 -ohjastajakilpailun. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille poikia heidän ohjastaja urallaan. Kilpailuaika oli 1.6.–30.9.2023. Ohjastajille laskettiin pisteitä sijoitusten perusteella, kaikista ajetuista ponilähdöistä ja kaikilla ajetuilla poneilla. Sillanpää on 15-vuotias kokkolalainen, joka myös valmentaa kahta ponia.

Toiseksi ohjastajakilpailussa tuli Jere Ala-Korpi ja kolmanneksi Tatu Ek.

Viikonloppuna selvisi myös Poniraviyhdistyksen Ponitaituri-voittaja, kun finaali käytiin Jyväskylän poniraveissa. Finaaliin kuului tietovisa ja ponitaiturilähtö, jolloin joukkueet kannustivat valittua valjakkoa. Voiton vei Team Lahti, joka sai kutsun ensi vuoden Nuorisogaalaan. Toiseksi sijoittui Killerin ravinuoret ry ja kolmanneksi Riihimäen Nuorisoravitoiminta.

Killerillä ravattiin 12 ponilähtöä. Voittajapodiumilla nähtiin muun muassa Little Cinderella. Julia Kiukkaan suojatti on voittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki uransa startit.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi