Ekslätts TNT kilpailee toisessa lähdössä Bea-Noora Kyynäräisen kanssa.
Ekslätts TNT kilpailee toisessa lähdössä Bea-Noora Kyynäräisen kanssa.Kuva: Pekka Salonen

Vielä ehtii hakea Ponikypäriin, mutta toimi nopeasti

Vermossa päästään vihdoin ajamaan ne poniravit, jotka jo kerran siirrettiin. Tarjolla kahdeksan lähtöä.

Kertaalleen keliolosuhteiden takia siirretyt Vermon poniravit on tarkoitus ravata lauantaina.

Poneille on tarjolla yhteensä kahdeksan lähtöä, viisi A-poneille ja kolme B-poneille, joista yksi on montelähtö. Lähdöissä nähdään kotiradan viime vuoden menestyjiä, kun Vermossa asustava Ekslätts TNT kilpailee lähdössä kaksi ja alueen viime vuoden paras kolmevuotias Eliza Wee lähdössä viisi.

Toukokuun alkupuolella Vermossa puolestaan ravataan avoimet Mini- ja PikkuFinlandia -lähdöt. Perinteiseen tapaan voitto näissä lähdöissä tuo palkintojen ohella pinkin kutsun eli paikan Mini - tai Lilla Elitloppettiin toukokuun lopussa.

Perjantai on viimeinen hakupäivä

Hippoksen järjestämä Ponikypärät-kilpailusarja tulee taas. Hakea voi vielä perjantaihin 31.3. asti. Videohakemuksessa voi vapaasti kertoa omasta raviurheilutaustastaan ja tavoitteistaan.

Ponikypärille järjestetään touko-elokuun aikana koulutusta sekä lisäksi on etänä toteutettava leiri kesäviikonloppuna. Kaikki koulutukset ovat etänä, jotta mukaan voi hakea laajasti ympäri Suomen.

Ponikypärät-sarjaan valitaan enintään 50 osallistujaa. Sarjaan voi osallistua yhdellä ponilla. Jos hakijalla on useampi poni valmennuksessaan, hänen tulee päättää etukäteen, millä ponilla hän haluaa osallistua kilpailusarjaan. Pisteitä osallistujat saavat ajettujen lähtöjen mukaan, rikkeistä vähennetään pisteitä. Toukokuun ja elokuun välisenä aikana ohjastajat kilpailevat valitulla ponillaan vapaasti omissa sarjoissaan ympäri Suomen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi