Smedens Andiamo
Smedens AndiamoKuva: Anu Leppänen.

Pari ponia kohti Solvallaa, mutta viikonloppuna tapahtuu myös kotimaassa

Euforia ja Smedens Andiamo starttaavat kumpikin Elitloppetissa radalta kahdeksan.

Sunnuntaina Tukholman Solvallassa ravataan A-ponien Mini Elitloppet ja B-ponien Lilla Elitloppet. Molemmissa lähdöissä nähdään suomalaisväriä, kun Euforia ja Ilona Rekilä sekä Smedens Andiamo ja Maria Kiukas lunastivat paikkansa Finlandia-ravien voittojen myötä. Arpaonni ei ollut matkassa, sillä molemmat lähtevät lähdöissään liikkeelle radalta kahdeksan.

Viikonloppuna tapahtuu myös Suomen puolella, sillä Vieremän lauantaisten ravien yhteydessä on viiden lähdön poniravit. Suomen Poniraviyhdistys puolestaan järjestää lauantaina poniratsastajille suunnatun monté-klinikan Lahden Jokimaalla. Klinikalla saa vinkkejä muun muassa ajoasennon parantamiseen, oheisharjoitteluun, lainaohjastamiseen ja varusteisiin. Vetäjänä toimii montératsastaja Eveliina Sarismala.

Poniraviyhdistys on käynnistänyt jälleen Rehti kilpailu -kampanjan, jossa painotetaan sääntöjen noudattamista, ponien hyvää kohtelua ja kanssakilpailijoiden kunnioittamista. Rehti kilpailu koskee sekä poniohjastajia että -valmentajia, mutta myös vanhempia, kannustajia sekä toimitsijoita.

Kampanjan ohessa kulkee poniohjastajacup, johon osallistuvat automaattisesti kaikki 15.5.–30.8. ohjastavat ponikuskit, jotka ovat poniraviyhdistyksen jäseniä. Vähintään kymmenen parasta palkitaan, kerran cupin voittanut ei voi voittaa kokonaiskilpailua uudelleen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi