Jatkossa poniravilähdöt ovat katsottavissa Heppa-järjestelmän kautta pienellä viiveellä.
Jatkossa poniravilähdöt ovat katsottavissa Heppa-järjestelmän kautta pienellä viiveellä.Arkistokuva.

TotoTV lopettaa poniravilähtöjen näyttämisen – videoarkisto Heppa-järjestelmään

Muutos tapahtuu helmikuun puolivälissä, Suomen Hippos kertoo tiedotteessaan.

Veikkauksen vastuullisen markkinoinnin periaatteiden mukaisesti poniravilähtöjä ei voi jatkossa näyttää TotoTV:n kautta. Jotta poniraviurheilun näkyvyys varmistetaan, Hippoksen Heppa-järjestelmään on alkuvuoden aikana luotu linkitykset, joiden kautta ponilähdöt näkyvät myös jatkossa.

”Poniravit ovat luontevin väylä uudelle nuorelle harrastajalle aloittaa raviurheilu, ja jokaiselle kilpailijalle on tärkeää nähdä ja analysoida omia lähtöjään. Ja ihan yhtä tärkeää on päästä juhlimaan taustajoukkojen kanssa onnistumisen äärellä. Oli meille itsestään selvää, että haluamme turvata ponilähtöjen näkymisen Hepan kautta”, Heppa-järjestelmän kehityksestä vastaava tietohallintopäällikkö Jukka Niskanen kertoo.

Ponilähdöt ovat jatkossa katsottavissa Hippoksen Heppa-järjestelmässä tulossivuilla noin 10 minuutin viiveellä. Ponilähtöjen videot ovat pidempiä kuin hevoslähdöissä ja ne sisältävät myös voittajahaastattelut. Tämän lisäksi ponilähdöt näkyvät tuttuun tapaan raviradan verkossa. Osa radoista näyttää ne myös omien kanaviensa live-lähetyksissä samalla 10 minuutin viiveellä.

Muutos tapahtuu helmikuun puolessa välissä, mutta Hepasta ponilähtöjen videot löytyvät jo nyt.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi