Hevosurheilun Toto5-ideavihje Oulu: Teräsruunalle voitto numero 41
Minto's Don Juan on päätöskohteen suosikki.Kuva: Aada Pölönen.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Oulu: Teräsruunalle voitto numero 41

Minna Piironen ja Minto’s Don Juan ovat tuttu näky Äimärautiolla. Toto5-pelin päätöskohteessa uskotaan parivaljakon vuolevan kultaa.

Minto’s Don Juan voittaa päätöskohteen ehkä hieman useammin kuin kerran kolmesta. Sen etuna on muita pelihevosia sisempi lähtöpaikka. Tosin keulapaikan pitäminen sisäradalta on hankalaa, mutta hyvän juoksun saaminen silti todennäköistä. Lisäksi hevosen päivän vireestä on vahvat näytöt. Se nappasi edellisellä vierailullaan Oulussa tyylipuhtaan keulavoiton. Minto’s Don Juan tuskin nousee ainakaan liian paljon pelatuksi, joten se on suosikeista mieluisin tukipilari.

Astetta rohkeamman varman etsijät voivat valita Turpeisen päivän avainhevoseksi. Ravilla nousukuntoinen ruuna ottelee tiukasti ykkössijasta. Se olisi jo viimeksi ilman maalisuoran laukkaansa taistellut tiukasti voitosta. Turpeinen pystyy tekemään itse juoksunsa, ja se on hyvin sarjassa sisällä.

Aamupäivällä kisapaikalla tihutteli vettä, ja vastaavaa keliä on luvattu koko päiväksi. Päivän suosikeista Redberry kärsii kovasti, jos olosuhteet ovat pehmeät. Siksi sen voi olosuhteiden heikentyessä jättää jopa kokonaan ulos kuitilta, mutta ainakin tamma pitää varmistaa.

Tästä kupongille:

Veikkaus kaupallinen yhteistyö.
Veikkaus kaupallinen yhteistyö.

Kainalolaatikko

Otsikko: Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Ouluun

Toto5-1: 5, 2, 10, 9, 4 (6, 1)

Toto5-2: 10, 2, 8 (3, 7)

Toto5-3: 2, 5 (6, 7)

Toto5-4: 7, 1, 9, 12, 4, 11, 14, 13 (5, 16)

Toto5-5: 1 Minto’s Don Juan (7, 6)

5 x 3 x 2 x 8 x 1 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi