Kavioliiga Oulussa, Euronelkku Teivossa

Kavioliiga Oulussa, Euronelkku Teivossa

Lauantain Toto75-rivi ratkeaa Oulun Äimärautiolla. Lisärahaa pelissä on tarjolla erityisesti lauantaina Ruotsin Toto75-kierroksella sekä maanantaina Teivon Euro Toto4:ssä.

Tänään torstaina ilmestyneessä 52-sivuisessa 7 oikein -lehdessä on käsiohjelmasivut, tallikommentit sekä vihjeet kotimaan seitsemiin raveihin torstaista ensi keskiviikkoon.

Ruotsin pääpelien kohdelistat lehdessä ovat torstaista maanantaihin, nyt normaalissa käsiohjelmamuodossa. Vihjeet löytyvät Solvallan 75-finaalikierrokselle, jolla on jaossa jättimäinen 2,2 miljoonan euron jackpot.

7 oikein -raviviikko alkaa Jokimaan kahdeksan lähdön Toto5-raveilla, joiden jälkeen pääsee seuraamaan Bergsåkerin Toto64-kierrosta. Siellä lisärahaa täysosumille on jaossa reilut 76 000 euroa.

Perjantain kotimaan ravit ovat Forssan Pilvenmäellä, ja lauantain Kavioliiga-ratkaisut käydään Oulun Äimärautiolla. Täysipainoisissa lähdöissä on suomalaishevosia haastamassa jälleen Selmer I.H. sekä Petri Salmelan tallista tuleva, kuusi peräkkäistä voittoa juossut Marttistrip.

Sunnuntain Toto4-ravit ajetaan iltapäivällä Joensuun Linnunlahdella. Euro Toto4-rivi ratkeaa nyt Teivossa. Bonusrahaa maanantaina on edelleen jaossa 40 000 euroa, ja odotettavissa on jälleen ainakin lähes 200 000 euron vaihto.

Tiistain Toto5-ravit ajetaan Jyväskylän Killerillä. 7 oikein -viikko päättyy Vermon 9 lähdön Toto65-karkeloihin.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa printtilehden ilmestymispäivää edeltävänä iltana klo 19. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Näköislehteen lisätään lauantaiaamuisin tallikommentteja lauantain Toto75- sekä alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi