7 oikein -lehti katsoo kohti Seinäjoen lauantaita

7 oikein -lehti katsoo kohti Seinäjoen lauantaita

Uusi 7 oikein -viikko on jälleen käsillä, kun 64-sivuinen lehti ilmestyi tänään.

Vermon keskiviikkoillanToto65-kierroksesta lähtien yksien kansien sisältä löytyy kaikkien kotimaan totoravien lähtölistat vihjeineen ja tallikommentteineen ensi tiistaihin asti sekä naapurimaan pääpelien käsiohjelmat, joihin vihjeet tarjoillaan keskiviikolle ja lauantaille.

Jos viime lauantain Toto75:ttä sävytti vahvasti nelivuotiaat lämminveriset Kasvattajakruunu-finaaleissa, on tulevana lauantaina Seinäjoella pääosan esittäjinä kolmevuotiaat tammat sekä oriit ja ruunat. Molempien lähtöjen ykkönen palkitaan 24 000 eurolla. Tammojen puolella Dusktodawn Boogie laukkasi välierässään heti alkumatkasta, mutta kiersi siitä huolimatta lähtönsä voittoon. Sisimmältä radalta finaaliin lähtee Magic Madonna, joka haastaa suosikiksi noussevan Dusktodawn Boogien.

Oriiden ja ruunien puolella Shackhills Twister irtosi johtavan rinnalta omille teilleen. Jari Kinnusen valmentama ja ohjastama ruuna saattaa olla vaikeasti lyötävissä.

Lakeuksilla ajetaan myös Nordic Divisioonafinaaleja sekä Varsakunkku-finaali, joka lienee kahden kauppa, kun Siirin Valtsu ja V.G. Voitto ottavat yhteen.

Torstaina ravataan Joensuussa Toto5 ja sama peli on tarjolla perjantaina Lahdessa. Perjantaina kisataan myös Kuopiossa Toto4-kierros. Sunnuntaina ravikaravaanin suuntana on Pori ja Magic Mondayn Toto65-kierroksen isäntinä toimivat Oulu ja Lappeenranta. Tiistaina ravataan Tampereella.

Ruotsissa tarjoillaan jackpotit tänäiltana Solvallan ja Norjan Bjerken Toto86:ssa. Ekstrarahaa on tarjolla myös lauantain 75-kierroksella Solvallassa. Toto75 Grand Slam -kierros ravataan sunnuntaina Bergsåkerissa.

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi