7 oikein mukana kuninkuusravihuumassa

7 oikein mukana kuninkuusravihuumassa

Ravikesän kohokohta on käsillä. Tämän vuoden kuninkaalliset selvitetään lauantain ja sunnuntain mittelöissä.

Kun viime vuoden ravikuningatar Virin Camilla ei ole puolustamassa titteliään, kuningattareksi seppelöidään tammojen joukosta uusi nimi. Hallitseva ravikuningas Evartti sen sijaan nähdään mukana, kuten vuoden 2015 tittelinhaltija Jokivarren Kunkku. Molemmat oriit mielivät uusia kuninkuuden. Manttelin perijäksi havittelevat vahvasti H.V. Tuuri, Lissun Eerikki, kotiradan Joriini sekä Vixeli. Vixelin lisäksi Tapio Perttusen tallista kuninkuutta tavoittelee Uljas Suomalainen sekä kuningatarkisan nuorin, 6-vuotias Suven Sametti.

Seinäjoella kuninkuusravihistorian yhdeksättä kertaa järjestettävää hevosväen kansanjuhlaa käynnistellään jo perjantaina kahdeksan lähdön iltapäiväraveilla. Kattaus on normaalia raviviikkoa tasokkaampi. Pohjolan 6-vuotispokaalin ykköspalkinto on 15 000 euroa. Parvelan Retu on lähdön oikeutettu tähti, jota haastaa kotimaisten ikätovereiden lisäksi ruotsalaisen Jan-Olov Perssonin valmentamat Guli Roy ja B.W.Runen.

Jännittävien pääkilpailujen lisäksi viikonloppuna ratkaistaan suomenhevosten montén suomenmestaruus, nelivuotiaiden Pikkuprinssi ja viisivuotiaiden Pikkukunkku. Molemmissa voittaja kuittaa tililleen 15 000 euroa. Suosikki Pikkuprinssiksi on vielä tappioton Siirin Valtsu. Pikkukunkun titteliä on tavoittelemassa muun muassa viime vuoden prinssi Kinderi ja Ville Kalle, jonka tehtävää hankaloittaa takarivin lähtöpaikka.

Jos kaviouralla on urheilujuhlan tuntua, on viikonloppu myös vuoden tärkeämpiä viikonloppuja Toto-peleissä. Lähtökohtaisissa peleissä on bonusrahaa jaossa perjantaina 10 000, lauantaina 18 000 ja sunnuntaina 63 000 euroa. Lisäksi lauantain Toto75-pelissä on jackpot+, eli 7 oikein -voittoluokan jakosummaan lisätään vähintään 75 000 euroa. Mikäli löytyy vain yksi täysosuma, summa tuplataan.

Kuninkuushuumaan lämmitellään keskiviikkona Vermon Toto65-kierroksella, jonka avaa Kolmevuotistähti. Torstaina Jokimaan Toto5-illassa tekee Suomen debyyttinsä Volare Gar. Kuninkuusravien jälkeen ravataan maanantaina Loviisassa ja Rovaniemellä sekä tiistaina Kuopion Sorsasalossa.

Tänään ilmestyneessä 7 oikein-lehdessä on kaikki, mitä tähän raviviikkoon tarvitset.

Kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi