7 oikein niputtaa yhteen viikon ravipelit

7 oikein niputtaa yhteen viikon ravipelit

Jos viime lauantaina kisattiin arktisissa olosuhteissa Rovaniemellä, siirtyy ravikaravaani tulevana lauantaina lähes suomineidon mitan verran Vermoon.

Eilisen Toto65-kierroksen lisäksi Vermoon pelataan myös lauantainen Toto75-peli, jonka runkona toimii lämmin- ja kylmäveristen tammojen TalviCupin finaalit. Kierroksen täysosumille on jaossa 75 000 euroa ekstrarahaa, ja mikäli niitä löytyisi vain yksi kappale, tuplaantuu lisäpotti jackpot+:n ansiosta.

Printtilehden 7 oikein -viikko käynnistyy poikkeuksellisesti tänään torstaina Oulussa kymmenen lähdön Toto5-raveilla. Santtu Raitala on äitynyt Äimärautiolla tämän kauden mittaan huikeaan voittovireeseen. 51 kertaa pihtiputaalainen on ohjastanut ajokkinsa ykkösenä maaliin. Voittoja on todennäköisesti luvassa myös torstaina, kun Raitala ohjastaa seitsemässä totolähdössä.

Perjantaina pelataan Toto5 Poriin ja samaan aikaan Joensuun Linnunlahdella ravataan Toto4:n. Viikonlopun päättää Kouvolan sunnuntai-iltapäivän T5-ravit.

Magic Monday palaa ohjelmaan viikon itsenäisyyspäiväpaussilta. Iltaa isännöivät Kuopio ja Forssa. Tiistainen Toto5 juostaan tällä kertaa Seinäjoella.

Uunituoreesta 7 oikein -lehdestä löytyvät lähtölistat, vihjeet ja tallikommentit kotimaan raveihin torstaista tiistaihin sekä käsiohjelmatiedot Ruotsin päätapahtumiin.

Millaisissa merkeissä viime viikon ravikierros juostiin? Entä mitä kirjataan tipsivihkoon tulevia startteja varten? Lue nostot - priimukset ja pettymykset menneistä totoraveista 7 oikein -lehdestä.

Muistathan, että kätevä digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Appin sovelluskaupasta.

7 oikein -lehden tilaajille on lisäetuna 7 oikein ulkomaat -digilehti. Kahdesti viikossa julkaistavassa digilehdessä on Ruotsin, Norjan ja Tanskan kaikkien pelilähtöjen käsiohjelmasivut A4-koossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi