75-kierroksia riittää loppuvuonna

75-kierroksia riittää loppuvuonna

Ruotsin Winter Burst alkaa aaton aattona perjantaina. Yhdeksän päivänä aikana ajetaan kahdeksat 75-ravit, viidet Ruotsissa ja kaksi kertaa käydään Norjassa sekä kerran Tanskassa.

Tänään ilmestyneessä jouluviikon 7 oikein -lehdessä on pelilistat ja vihjeet perjantain Halmstadin, joulupäivän sunnuntain Umåkerin ja tapaninpäivän maanantain Solvallan 75-kierroksille.

Winter Burst jatkuu ensi viikon tiistaina Norjan Momarkenissa, keskiviikkona Ruotsin Örebrossa, torstaina Tanskan Ålborgissa ja perjantaina Norjan Bjerkessä. Kaikki huipentuu uudenvuodenaaton Axevallan multijackpot-kierrokselle, jossa jo nyt on ekstrarahaa 10 miljoonaa kruunua. Lisää kertyy kaikilta kierroksilta, joilla jokin tai jotkin voittoluokista jäävät toteutumatta.

44-sivuisessa lehdessä on kotimaan ravien käsiohjelmasivut keskiviikosta tiistaihin, mutta vain viisiin raveihin, sillä jouluaatto ja joulupäivä ovat kotimaassa ravittomat. 7 oikein -raviviikko käynnistyy Vermon Toto65-raveilla, joissa karsitaan finalisteja kylmäveristen JouluCup-finaaliin uudenvuodenaatolle. Jokaisesta karsinnasta neljä parasta pääsee tavoittelemaan loppukilpailun 10 000 euron ykköspalkintoa.

Kouvolan ravikausi päättyy torstaina ja Jyväskylän Killerin perjantaina. Joulutauon jälkeen maanantaina tapaninpäivänä ajetaan viikon Kavioliiga-ravit Kuopion Sorsasalossa. Kohteet ovat mielenkiintoiset, ja mukana on mm. pitkältä kilpailutauolta palaava Better Boss. 7 oikein -raviviikko päättyy tiistain Teivon raveihin, jotka ajetaan korotetulla palkintotasolla.

Ruotsin ravit lehdessä alkavat Solvallan ja Åbyn jakamalla Toto86-kierroksella, jossa pääpelissä on reilun 813 000 euron jackpot. Keskiviikon raveista saimme xml-tiedoston käyttöömme, kun peli keskiviikkolle avattiin jo tiistaina aamupäivällä. Veikkauksen pelisivuongelman vuoksi muut Ruotsin listat ovat edelleen ATG:n PDF-muodossa.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa printtilehden ilmestymispäivää edeltävänä iltana klo 19. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Tällä viikolla näköislehteen lisätään 75-ravien tallikommentteja perjantai-iltana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi