Arvokilpailujen viikko

Arvokilpailujen viikko

Käpylä Grand Prix päättää illan Toto65-kierroksen Vermossa. Lauantaina Seinäjoella ravataan 4-vuotiaiden Varsakunkku-finaali sekä kamppailaan paikoista ensi viikolla ajettaviin Kasvattajakruunun finaaleihin.

Vaikka BWT Falcon ja Farzad Boko joutuivat jäämään pois, on Käpylä Grand Prix edelleen loistava lähtö sekä pelillisesti että urheilullisesti. Perusmatkalla on vain kolme hevosta, mikä helpottaa entisestään takamatkalaisten tehtävää.

Kouvola-ajossa häikäissyt MAS Champ on selvä suosikki, vaikka lähtöpaikka takamatkan takarivin sisimpänä ei paras mahdollinen olekaan. Truedream A.F. ja Consalvo erottuvat alustavissa peliprosenteissa selkeiksi ykköshaastajiksi. Voittaja-pelissä lähtöön on 2000 euron bonus.

Lauantain Toto75-kierroksen päättää 4-vuotiaiden suomenhevosten Varsakunkku-finaali. Kolmevuotiaiden finaalissa viime syksynä juhlinut Hentun Liisa on paalupaikalta suosikki, mutta Kriteriumin kakkonen Huisi Hippu on kova haastaja. Oriita ja ruunia lähti takamatkalle mukaan vain kuusi. Rekilammen Sauli ja Wertti erottuvat niistä.

Seinäjoella ajetaan kahdeksan Kasvattajakruunun välierää, joista viisi on Toto75-pelin kohteina. Molemmat 3-vuotiaiden tammojen lähdöt sekä ikäluokan suuren oritähden Corazon Combon lähtö ajetaan ravien alussa. Jokaisesta välierästä kuusi parasta jatkaa ensi viikon lauantaina Turussa ajettaviin finaaleihin, joissa ykköspalkinnot ovat 30 000 euroa.

Torstain ravi-isäntänä kotimaassa toimii Kouvola, ja perjantaina ravataan Voimaeläin Cupin karsintoja Turussa. Sunnuntaina jatketaan Lahden Jokimaalla.

Magic Mondayssa on edelleen 50 000 euron jackpot. Mielenkiintoisen kierroksen maanantaina tarjoavat Oulu ja Mikkeli. 7 oikein -raviviikko päättyy Teivoon.

Kaikkien näiden sekä keskiviikosta lauantaihin Ruotsin pääpelin käsiohjelmasivut löytyvät tänään ilmestyneestä 7 oikein -lehdestä. Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi