Derbyseppeleestä ajetaan lauantaina 53. kerran

Derbyseppeleestä ajetaan lauantaina 53. kerran

Suomessa syntyneet nelivuotiaat lämminveriravurit kohtaavat Vermossa Suomen suuripalkintoisimmassa ravikilpailussa, jonka voittaja palkitaan 120 000 eurolla.

Suuri Suomalainen Derby ajetaan lauantaina 53. kerran. Onko Dusktodawn Boogie kolmas peräkkäinen tamma, jonka nimi kirjataan Derbyn kunniataulukkoon? Kenneth Danielsenin valmentama ja ohjastama hevonen vakuutti karsinnassa ja varaakin jäi. 7 oikein -lehti nostaa Dusktodawn Boogien oikeutetusti suosikiksi. Mitä tekee Shackhills Twister, joka kohtaa Dusktodawn Boogien nyt toistamiseen. Ensimmäisen kerran hevoset mittasivat paremmuutta vuoden 2021 keväällä ravatussa Seppele-ajossa. Entä miten lähtöä värittävät EL Jetpack, Sahara Flames ja Magic Madonna?

Derbyfinaalin Voittaja-peliin on lisätty 10 000 euroa ekstraa.Toto75-jackpotissa on jaossa 70 000 euroa ekstraeuroja.

7 oikein tarjoilee niin superviikonlopulle kuin kotimaan muihinkin totoraveihin lähtölistat, vihjeet sekä taustavoimien kommentit. Lehti on luettavissa jo tiistai-iltana verkossa.

Vermossa lämmitellään derbylauantaita varten tuttuun tapaan keskiviikkoisella Toto65-kierroksella, ja perjantaina Toto5-raveilla.

7 oikein -raviviikon täydentävät torstaina ajettava Jyväskylän Toto5 -kierros, sunnuntaina ravataan Toto4 Mikkelissä ja Toto5 Rovaniemellä. Maanantaina Toto5-kierrosta isännöi Seinäjoki ja tiistaina Kuopio, jossa kisataan vain suomenhevosvoimin. Tiistaina ratkotaan myös Toto4-rivi Forssassa.

Ruotsin Jägersrossa sunnuntaina ohjelmassa Derby ja Tammaderby, jossa suomalaisomisteinen Lara Boko hakee arvovoittoa. Timo Nurmoksen tallista Tammaderbyn finaalissa ravaa kuusi hevosta. Myös Derbyssä Nurmoksella on Lulius Bokolla realistiset saumat voittoon, vaikka suosikki Francesco Zet tuleekin Daniel Redénin tallista.

Pelillisesti Ruotsissa on tarjolla lauantaina 2,7 miljoonan jackpot.

Näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo tiistai-iltana. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero. Lauantaisin näköislehteen päivitetään tuoreita tallikommentteja lauantain ja alkuviikon raveihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi