Divisioonafinaalit Teivossa - jackpot vauhdittaa peliä

Divisioonafinaalit Teivossa - jackpot vauhdittaa peliä

Kahdeksan 75-divisioonafinaalia, jokaisessa 10 000 euron ykköspalkinto, takaavat urheilullisen tason vuoden ensimmäisenä finaalilauantaina.

Palkintorahaa lauantaina on jaossa lähemmäs 200 000 euroa, ja peleissä vielä enemmän. Toto75:ssä on finaalikierroksilla 70 000 euron jackpot. Sen jahtaamiseen kannattaa käyttää torstaina ilmestynyttä 52-sivuista 7 oikein -lehteä, jonka näköislehdestä löytyy lauantaiaamuna uusia tallikommentteja Toto75-kierrokselle.

7 oikein -viikko alkaa Kouvolan Toto5-raveilla, joissa on 11 totolähtöä. Perjantaina ajaa Turun Metsämäki. Teivon finaalikierroksen jälkeen sunnuntaina Oulun Äimärautio ajaa Toto4-ravit.

Maanantaina Joensuun Linnunlahdessa ravataan tällä erää viimeiset Euro Toto4-ravit. Tiistaina isäntänä on Forssan Pilvenmäki.

Keskiviikkona ollaan jo maaliskuun puolella, mikä merkitsee Vermon Kuumaa Keskiviikkoa ja jackpot-kierrosta.

Ruotsin raveista on päivän pääpelin kohdelähtöjen käsiohjelmasivut torstaista maanantaihin. Vihjeet löytyvät lauantain Toto75-kierrokselle, joka tällä viikolla ajetaan Rommessa.

Muistathan, että näköislehti sisältyy 7 oikein -lehden tilaukseen ja on luettavissa jo keskiviikkona klo 19. Näköislehteen kirjaudutaan asiakasnumerolla. Salasanana toimii postinumero.

Näköislehteen lisätään lauantaiaamuisin tallikommentteja päivän Toto75- sekä alkuviikon raveihin. Siitä löytyy jatkossa myös linkki Ruotsin ravien tiistain ja keskiviikon pääpelien pdf-käsiohjelmasivuihin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi