Vaitter on ehtinyt tänä vuonna napata jo kaksi kakkossijaa.
Vaitter on ehtinyt tänä vuonna napata jo kaksi kakkossijaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Kaustiselle: Voitto roikkuu ilmassa

Maanantaina Kaustisella on euronelkussa jaossa 40 000 euron bonuksen myötä jopa 170 000 euron potti. Ideavihjeen varma poimitaan rivin toisesta tasaisesta kohteesta.

Taija Metsälän valmentama Vaitter oli jo viimeksi Jyväskylässä liki ykköstilaa väkivahvan suorituksen päätteeksi. Ruuna teki työt johtavan rinnalta, ja paremman juoksun saanut Lulun Taika vei kirkkaimman palkinnon. Vaitter ei ole juoksupaikastaan tarkka, joten kovakuntoisen menijän kelkkaan on mukava hypätä. Alustavana kakkossuosikkina Vaitter kiinnostaa kovasti.

Kierroksen seuratuin kilpailija Evartti saa yhden kaverin kuitille. Evartti on hevosena toki selvästi lähdön paras, mutta tauko on aina tauko. Jos Evartilla ajetaan kisa passiivisesti, voi toinen kuninkuuskisakävijä Hissun Feeniks viedä voiton.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Euro Toto4-ideasysteemi Kaustiselle

Toto4-1: 8, 6, 5, 2 (7, 1)

Toto4-2: 9, 5 (10, 11)

Toto4-3: 3 Vaitter (2, 5)

Toto4-4: 6, 1, 5, 12, 11, 3 (2, 8)

4 x 2 x 1 x 6 = 48 riviä – 48 euroa 1 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Susanne Vähälä: Paranneltu pientä kolhua talven ja nyt vasta muutama hiitti alla, mutta Grande Illusione (7) lopetteli harjoitusraveissa jo näyttävästi loppua. Ilman laukkoja menestystäkin voi odottaa.

Lähtö 4

Minna Niinikoski: Bullet Caviar (10) on parantanut starttien myötä ja palautunut niistä hyvin. Myönteisin odotuksin lähdetään starttiin, tiedostaen kuitenkin muittenkin hyvä taso ja kilpailujen juoksunkulun tärkeys lopputuloksessa. Mukavaa ravipäivää kaikille!

Lähtö 5

Pinja Puustinen: Justpaymybilssille (6) tuli viime startissa laukka häiriöstä. Ruuna on ollut virkeä ja hyvän tuntuinen kotona, kaikki pitäisi olla ok. Epäonnea ollut sen verran ruunalla matkassa että täytyy startti katsoa ensin, eikä voi ennakkoon arvioida menestystä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi