Virin Urho aloitti kautensa kolmannella sijalla.
Virin Urho aloitti kautensa kolmannella sijalla. Kuva: Mia Mäki-Maunus

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Mikkeli: Kakkossuosikin kelkassa

Kolmannessa kohteessa suosikkeina matkaan starttaavat Tinderi ja Virin Urho, joista varmaksi valikoitui iltapäivän prosenteissa hieman vähemmän kannatusta saanut Markus Porokan suojatti.

Vahvavireinen Virin Urho on hyvä talvihevonen. Viimeksi se ei pysynyt Tinderin kanssa lopussa keulassa ravanneen Vauhtiksen kannoilla, mutta ei ole pysynyt viime aikoina kukaan muukaan. Kaksikko kävi todella tasaisen taiston kakkossijasta, joka sillä kertaa päättyi Tinderin hyväksi.

Tänään Virin Urho pystyy revanssiin, etenkin, jos se onnistuu pääsemään takamatkan sisäradalta alussa kolmoskaistalta kiihdyttävän Tinderin etupuolelle. Keskipäivän prosentit ovat Tinderin hyväksi 31–27, joten laitetaan Virin Urho varmaksi.

Avauskohteen yllätyshaku on Furies Rain, toiseen kohteeseen revitetään ja päätöksessä jättisuosikki Bosse Nice varmistetaan Kiikku’s Giantilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Euro Toto4-ideavihje Mikkeli

Toto4-1: 1, 4, 5 (7, 2)

Toto4-2: 11, 8, 12, 7, 9, 4, 6, 3, 5, 2 (1,10)

Toto4-3: 6 Virin Urho (8, 4)

Toto4-4: 1, 9 (3, 8)

3 x 10 x 1 x 2 = 60 riviä – 60,00 euroa 1 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Pasi Väisänen: Boulder Selenen (6) kanssa koitetaan kovaa liikkeelle ja vapaata radalta mielellään ajetaan. Odotan kolmen joukkoon.

Lähtö 4

Anna Mononen: Niemen Iidan (7) viime startissa lenti toinen takakenkä ensimmäisen kurvin jälkeen joten startti meni piloille. Muuten kaikki hevosella kunnossa ja tuoreella kengityksellä uutta starttia kohti. Onnistuneella juoksulla 5 joukossa.

Kari Seilonen: Erneston (11) kanssa ykköstavoite laukaton juoksu, jos niin menee pärjää varmasti. laukka on kyllä herkässä. jaksaa mennä ja on pärjännyt talvella

Lähtö 6

Valde Lindgren: Valiant Dream (6) jatkaa kovassa kunnossa. On vaan kärsinyt pito ongelmista monta starttia. Nyt on vähän päivitetty ja toivekkaana lähetään matkaan. Jos vaan pitoa löytyy niin eivät ehdi matkalla juottamaan hevosiaan.

Lähtö 9

Christa Packalén: Viimeksi Kiikku's Giantilla (9) oli alla pidempi starttiväli ja teki kuitenkin asiallisen juoksun. Paikka on nyt tälle ihan hyvä ja pystyy taas olemaan totossa. Ei muutoksia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi