Hevosurheilun ideasysteemi Kouvola: Kymenlaakso-ajossa maistuu paalun paras
Tapio Mäki-Tulokas sai Kymenlaakso-ajon finaaliin kaksi lahjakasta kolmevuotiasta.Kuva: Jarno Unkuri

Hevosurheilun ideasysteemi Kouvola: Kymenlaakso-ajossa maistuu paalun paras

Magazine Match on aliarvostettu pelihevonen Kymenlaakso-ajon finaalissa. Run and Repeat kelpaa ideasysteemiin apuvarmaksi.

Magazine Match oli karsinnassa yli-innokas. Se on luonnostaan meneväinen, mutta tällä kertaa lähdönuusinta ja sitä edeltänyt kilpakumppanin varusterikko vaikuttivat ratkaisevalla tavalla hevosen lämpenemiseen jo ennen hyväksyttyä starttia. Kymmenen minuutin odotusta ennen Magazine Match oli Tapio Mäki-Tulokkaan mukaan suhteellisen rauhallinen ja olisi sellaisena erittäin todennäköisesti pystynyt startissa tasapainoisempaan suoritukseen. Tappio tuli täpärästi, mutta ulkopuolisista muuttujista huolimatta hevonen kesti uskomattoman hienosti hurjan matkavauhdin. Sitä ennen se kiri 12-vauhtia ykköseksi, joten paalun vaarallisin hevonen jää ideavarmaksi. Sen saama pelikannatus ei ole liian kova, koska Magazine Match voi parantaa finaaliin vielä muutenkin selvästi. Vastus on toki kova, mutta ei liian vaativa Kouvolan keulahevosta suosivalla kaviouralla.

Run and Repeat pyrkii ideavarman tavoin vetotöihin. Millään tavalla varmaa se ei ole, mutta kärkeen päästessään hevosta on nykykunnossaan hankala ohittaa. Viimeksi ruuna eteni kärkeen, veti reipasta ja karkasi lopussa muilta. Run and Repeat on ollut kerta toisensa jälkeen kerta kaikkiaan mainio. Hyvien varmavalintojen myötä muihin kohteisiin päästään ottamaan lapulle kaikki mieluisat merkit.

Tästä kupongille:

Veikkaus kaupallinen yhteistyö.
Veikkaus kaupallinen yhteistyö.

Hevosurheilun Toto75-ideasysteemi Kouvola

Toto75-1: 1, 3, 7 (2, 6)

Toto75-2: 15, 7, 11, 3, 8, 9 (6, 4)

Toto75-3: 2, 4, 3, 5, 1, 11 (9, 8)

Toto75-4: 1, 2, 10 (8, 9)

Toto75-5: 6 Run and Repeat (14, 4)

Toto75-6: 3, 1, 12 (8, 5)

Toto75-7: 6 Magazine Match (8, 9)

3 x 6 x 6 x 3 x 1 x 3 x 1 = 972 riviä – 48,60 euroa 0,05 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi