Pauhis on aloittanut tauolta äärimmäisen vakuuttavasti, ja se pystyy jatkamaan voittoputkessa. Kuva: Anu Leppänen
Pauhis on aloittanut tauolta äärimmäisen vakuuttavasti, ja se pystyy jatkamaan voittoputkessa. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun ideasysteemi Mikkeli: Vauhtikestävyys valintojen valttina

Mikkelissä ei syksyn myötä kuljeta ihan ennätysvauhteja, mutta kovaa joka tapauksessa mennään. Effronte Photon ja Pauhiksen loistava vauhtikestävyys pääsee oikeuksiinsa iltapäivän aikana.

Effronte Photo on saanut kelvollisen lähtöradan auton takaa, kun samaan aikaan kovimmat vastustajat Lake’s Action ja Deangelo joutuvat lähtemään kisaan isommilla numeroilla. Effronte Photo kilpailee hienossa kunnossa, eikä tiedot tallilta ainakaan vähennä mielenkiintoa hevosta kohtaan.

”Effronte Photo voisi pystyä hyvissä olosuhteissa 11-tuloksen pintaan”, Pekka Ruuth arvioi. ”Se pystyy menemään vauhtiin päästyään koko mailin kovaa. Meillä voisi olla sauma päästä kärkipaikalla, mutta joka tapauksessa eteenpäin yritetään. Effronte Photo on harrastajalle todella mieluinen kilpahevonen, ja odotan siltä hyvää panosta Mikkelissä.”

Pauhis on vihjeen toinen tukipilari. Se on pitkältä tauolta aloittanut kahdella hienolla suorituksella. Molemmilla kerroilla Antti Teivainen on luottanut ajokkinsa vauhtikestävyyteen, ja hän on ollut kyydissä aktiivinen. Sama taktiikka voi toimia myös Mikkelissä, vaikka asetelmat eivät ole ihan parhaat mahdolliset. Kovin vastustaja Issakan Valo kuitenkin taitaa menettää ainakin alkumatkalla kärkipaikan nopeammille paaluhevosille, ja erityisesti Vilivillis voi sotkea kovimman haastajan juoksunkulkua alussa. Pauhis pystyy sitten jatkossa omalla hyvyydellään ratkaisemaan pelin edukseen, vaikka toki kisassa on monta muutakin kovaa vastustajaa.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi