Speedy Scion on Hevosurheilun ideasysteemin yksi kolmesta näkemyksestä. Kuva: Anu Leppänen
Speedy Scion on Hevosurheilun ideasysteemin yksi kolmesta näkemyksestä. Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun ideasysteemi Turku: Tavallista selvästi maistuvampaa

Hyvät ideavarmat ja jackpot+-kierros takaavat sen, että ripauksella tuuria on mahdollisuus päästä käsiksi jättipottiin.

Dickson Shadow on altavastaajana yrityksen arvoinen. Ruuna juoksee montén Pohjoismaiden mestaruudessa todennäköisesti johtavan takana tai 3. sisällä. Molemmista asetelmista Dickson Shadow on kirihetkellä huippuvaarallinen. Jenni Koskela on lajin pioneereja, ja menestystä on tullut viime vuosina edelleen kovaan tahtiin. Tapio Mäki-Tulokas haluaa yrittää pienellä riskilläkin edelleen ilman etukenkiä, koska sillä balanssilla ruuna on kahteen viimeiseen ollut mainio. Viimeksi ei vain kiritilaa rintaman takaa tullut koskaan. Hyvät vastustajat Nitro Diablo ja Cameron Evo olivat Vermon montéssa kaksi parasta, mutta mitään sellaista kumpikaan ei esittänyt, johon Dickson Shadow ei nykyvireessään pystyisi.

Aurotar on kolmesta ideavarmasti rohkein. Se jäi pitkältä tauolta rintaman taakse voimissaan pussiin, vaikka pääsikin hetken matkaa maalisuoralla syöksymään porukan keskeltä. Esitys oli selvästi terävämpi kuin mitä melko maltilliset tallikommentit antoivat etukäteen odottaa. Pienet välipaalut tietävät sitä, että tuulennopea tamma voi pitkästä takamatkasta huolimatta päästä heti hyviin asemiin keskijoukkojen paremmalle puolelle. Pelimielessä tilanne on herkullinen, sillä Aurotar on kuningatartason hevosia, ja se oli reilu vuosi sitten jopa kokonaiskisan kolmas Seinäjoella. Tietenkin ykkössijat ovat olleet kortilla, mutta tässä tammalähdössä sellainen voi nähdä päivänvalon.

Speedy Scion on kolmas avainhevonen. Se laukkasi Seinäjoella lähtöauton nykäyksen myötä. Juha Länsimäki ajoi maaliin saakka ja Speedy Scion tuli rintaman takana sisärataa voimissaan maaliin. Hevonen on juossut avoimia nelivuotislähtöjä, joten loistopaikalta se pystyy johtamaan alusta loppuun. Hieman yllättäen hevonen ei alustavasti ollut lähtönsä suosikki, vaikka näin kuuluisi olla. Toki peliosuudet elävät kaiken aikaa vaihdon kertyessä.

Muissa kohteissa päästään lapulle ottamaan kaikki mieluisat merkit, joten ideasysteemissä on tällä kertaa rutkasti mielenkiintoa!

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi