Iikka Nurmosen taktisia ratkaisuja odotetaan tänään mielenkiinnolla Stallonen kyydissä.
Iikka Nurmosen taktisia ratkaisuja odotetaan tänään mielenkiinnolla Stallonen kyydissä.

Hevosurheilun ideasysteemi Ylivieska: Ruhtinaskisaan selkeä kannanotto

Myöhään perjantaina kisattiin Ruunaruhtinas –kilpailun ensimmäinen osalähtö. Läheskään kaikki Toto75-pelaajat eivät tuota lähtöä ole katsoneet, joten napataan päälähdöstä varma Evartin kaveriksi.

Stallone tulitti eilen pikamatkalla helposti maalisuoralla ykköseksi. Erikoiseksi tilanteen tekee se, että se pääsi vasta 200 ennen maalia 2. sisältä ulkokautta kiriin, mutta ehti silti 19-lopetuksessa vaivattomasti ykköseksi. Stallone ei ollut millään tavoin väsynyt maalissa.

”Stallone oli oikein hyvä. Ajoin kiihdytyksessä vain varmasti ravia, olisin riskillä voinut hyvinkin pystyä pitämään Pyörylän Paronin ulkopuolellani. Hevonen ravasi hyvin ja tuli maalisuoralla tuota vauhtia omasta halustaan. Lauantaina hevosella voi ajaa monella tapaa, mutta joka tapauksessa uskon Stallonen tekevän vahvan suorituksen”, Iikka Nurmonen sanaili.

Evartti tekee paluun radoille kuninkuuskilvan jälkeen. Santtu Raitala tuskin ajaa kovinkaan aktiivisesti, joten pieniä riskitekijöitä on juoksunkulun suhteen olemassa. Toisaalta Evartti on niin paljon monipuolisempi hevonen kuin vastustajansa, joten sillä pystyy tekemään ratkaisuja lyhyelläkin matkalla. Peliosuus on yläkantissa lauantaiaamun perusteella, mutta haastavalla kierroksella Evartti kelpaa silti mielihyvin varmaksi nostamaan osumistodennäköisyyttä.

Vesuvio Wise L. on yksi iltapäivän ideahevosista. Se tuli tauolta 4. sisäsltä juosteen maaliin. Hevosen olemus vaikutti oikein hyvältä, eikä valmentajan kommentit ainakaan vähennä kiinnostusta ruunaa kohtaan. Lähtöpaikka on tasaiselle kiihdyttäjälle paras mahdollinen, vastus ei Toto75-lähdöksi ole kovin mahdollinen. Mikä tärkeintä, hevosen saama pelikannatus on selvästi turhan alhainen. Rallston on toki kisan iso suosikki, mutta ei se sentään yli 50 prosentin todennäköisyydellä kisaa hoida kotiin.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi