Hannu Hietasen valmentama ja ohjastama James on sopivassa tehtävässä alle 50-prosenttisena suosikkina hyvä tukipilari.
Hannu Hietasen valmentama ja ohjastama James on sopivassa tehtävässä alle 50-prosenttisena suosikkina hyvä tukipilari.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Voittovuorossa edullisessa sarjassa

Välistartissaan upean onnistumisen saanut nelivuotias toimii ideasysteemin varmana.

Hannu Hietasen tallin James sijoittui tiistaina Teivossa ravatussa Satakunta-ajossa hopealle. Temppu ei yllättänyt, koska ruuna oli aikaisemmin jo väläytellyt kovia vauhtivaroja. James teki Satakunta-ajossa oikein hyvän esityksen voittaja Metsärinteen Pommin takaa. Samalla tasolla suorittaessaan se pystyy voittoon.

Jamekselle lähtö on todella edullinen, sillä sen voittosumma on nyt 17 900 euroa. 20 metriä sen takaa lähtevät suomenhevoset ovat tienanneet kaikki alle 5000 euroa. James on maltillisesti pelattuna suosikkina kiinnostava varma.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 7, 6, 10 (4, 9)

Toto5-2: 3 James (2, 4)

Toto5-3: 4, 6, 8, 1, 5 (2, 3)

Toto5-4: 4, 2, 9, 5, 3 (11, 10)

Toto5-5: 2, 4, 3, 10, 5, 6 (9, 8)

3 x 1 x 5 x 5 x 6 = 450 riviä – 45 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentakommentit Mobiilihepasta

Seinäjoki 10.11.

Lähtö 9

Panu Ahonen: Lucky's Fighter (7) on kuuma ja vaikea hevonen. Fyysisesti nyt hyvällä mallilla ja pärjäilee näissä jos ei kuumu.

Kouvola 10.11.
Lähtö 1

Marinka Salminen: Golda Will You (4) on näppärä pikkutamma. Muutamat harjoitusravit takana, viikko sitten ajettiin harjoitusraveissa viimeinen 500 metriä 18-vauhtia. Lähtee lujaa voltista ja ravivarma. Vetopallot harjoiteltu kotona. Uskoisin silti tämän tarvitsevan muutaman startin että keksii humpan juonen.

Lähtö 2

Torsti Korja: Yläpihan Ievalla (5) jospa nuo hormoonit ei enää niin paljoo hyrräis, ku kesällä, niin saattais ilmaantua lievää reipastumista.

Lähtö 7

Marinka Salminen: Austinin (7) kanssa pahalta lähtöpaikalta kovassa porukassa haetaan todennäköisesti vain terveisiä. Austin on kyllä kunnossa ja onnistuu kohta jossain.

Lähtö 9

Jonne Väkeväinen: Firelessillä (2) kengät pois ja vetopallot, ensimmäistä kertaa molemmat.

Lähtö 11

Christa Packalen: Seales Lipsin (3) piti juosta viime torstaina Jokimaalla, joten starttivälistä tuli suunniteltua pidempi. Tauolta paluussa tyyli miellytti, vaikka sijoitus ei. Treeneissä kaikki ok ja toivotaan että olisi mennyt toivotulla tavalla eteenpäin.

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Bossilla (8) oli viimeksi vetämätön selkä ja 3. radan hevonen tukki kirikierroksen, tuli viime metrit hyvin mutta jäi ilman rahaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi