Atupem starttaa avauskohteessa.
Atupem starttaa avauskohteessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Iso Vitonen-ideavihje Lahti: Suosikeille vastavarmat

Isovitosen täysosumaa lähdetään hakemaan asettamalla kahdelle suurelle suosikit maistuvat vastavarmat.

Avauskohteen luottohevonen on vähäisestä pelikannatuksesta huolimatta seitsemättä peräkkäistä voittoa hakeva Atupem. Normaalina Antero Tupamäen voittokone ei moiti mitään juoksupaikkaa ja uskomme sen jyräävän Jokimaan maalisuoralla ykköseksi, vaikka jäisikin matkalla toiselle ilman vetoapua.

Kolmannessa kohteessa on suosikiksi luotettu vähän yllättäen viimeksi vuoden 2021 heinäkuussa kilpaillut Humenteri. Koelähdössä lämminveristen perässä hurjasti kulkenut ruuna on lähtötouhuissa ylimääräisen touhotuksen vuoksi edelleen epävarma, eikä lähtölaukkakaan olisi mikään kauhea yllätys. Jos ruuna avaa johtoon, pitänee se matkavauhdin reippaana, mikä sataa toisen varmamme Ciirilla laariin.

Toinen varmamme on aloittanut tämän kauden Seppo Suurosen käsissä kahdella mukavalla esityksellä. Joensuussa väkivahva menijä tuli toisesta sisältä päätöskierroksen mukavasti aikaan 27,4. Jos kärjessä pidetään yllä vauhtia, jyrää kuusivuotias lopussa kärkeen.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 4 Atupem (2, 3)

Toto5-2: 4, 7 (2, 9)

Toto5-3: 11 Cirilla (3, 1)

Toto5-4: 1, 5, 3, 8, 10 (6, 12)

Toto5-5: 5, 4, 2, 12 (6, 8)

1 x 2 x 1 x 5 x 4 = 40 riviä – 20,00 euroa 0,50 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Christa Packalén: Talvi päästiin Golden Funin (1) kanssa treenaamaan suunnitelmien mukaan. Kivan tuntuinen aloittelija, mutta on vielä kovin keskentekoinen ja haetaan onnistunutta starttia. Reilu viikko sitten ajettu ratahiitti 21,0 ja oli siinä ok.

Lähtö 3

Christa Packalén: Kiikku's Adele (9) ei vielä täysin ymmärrä tätä hommaa, kapasiteettia olisi voittaa näitä lähtöjä. Nyt lisätään todennäköisesti puolikkaat vetolaput, jos niistä tulisi vähän keskittymisapua loppusuoralle. Muuten ei muutoksia.

Lähtö 4

Anssi Nurminen: Önas Servess (8) oli Vermossa tauolta oikein hyvä. Oli loppukurvissa ja loppusuoran alussa pitkään kiinni ja kuskin mukaan siihrn paloi ehkä 1-2 sijaa. Viimeinen 1000m 12,5. Odotus on että parantaa startti kropassaan. Paikka kehnohko 8, mutta Önas Servess osaa myös avata kohtuullisesti. Santtu päättää luonnollisesti taktiikan. Odotuksia on.

Lähtö 6

Christa Packalén: Jason's Camden (2) on tuntunut oikein hyvältä viime startin jälkeen. Paikka on hyvä ja kuski päättää millä taktiikalla ajetaan. Jos vaan on samanlainen kuin aikaisempiin niin pitäisi pärjätä. Kengät jalassa ajetaan tämä lähtö.

Lähtö 9

Christa Packalén: Kiikku's Giant (5) teki viimeksi ok esityksen, vaikka tietysti olisin odottanut voittoa siitä paikalta. Treeneissä kaikki ok. Katsotaan jos muutetaan vetolaput umpilappuihin.

Que Tal (8) oli viimeksi pitkästä aikaa oikeanlainen meininki Jussilla! Nyt paikka huono mutta eturivi ja se on iso etu. Muuten ei muutoksia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi