Henri Bollström vierailee tänään Oulussa. Vesuvio Wise L. on hänen ajamanaan illan ideavarma.
Henri Bollström vierailee tänään Oulussa. Vesuvio Wise L. on hänen ajamanaan illan ideavarma.Kuva: Teemu Kangas

Hevosurheilun Toto4-ideavihje Oulu: Euronelkku ensimmäistä kertaa

Oulun pääpeli Euronelkku alkaa lähdöstä kuusi, ja pelin peruspanos on yksi euro. Isoja potteja on siis maanantaisin luvassa nyt ja jatkossa. Palautusprosentti on 75, ja tänään pelissä on tarjolla lisäksi muhkea 40 000 euron bonus.

Rohkeita ratkaisuja pitää tehdä entistä herkemmällä kädellä, ja sellaiseen on mahdollisuus heti avauskohteessa. Vesuvio Wise L. oli viimeksi mukana reippaassa avauksessa, eikä se saanut sitten ihan täyttä mahdollisuutta kärjen takaa. Tuossa kisassa Ilos Silmarillion oli myös mukana, eikä kaksikon väliset voimasuhteet ole kovinkaan suuret. Vesuvio Wise L. on sisäpuolella, joten sen juoksun onnistuminen on astetta suosikkia todennäköisempää. Ilos Silmarillion on kahdesti joutunut todella koville, ja Oulun lähdössä yritetään rohkeasti uida vastavirtaan jättämällä Vesuvio Wise L. ideavarmaksi.

R.R. Muistotar on toinen näkemyshevonen. Se avaa kovaa, joten tammalla on täysi sauma päästä keskeltä rataa kärkipaikalle. Viimeksi hevonen oli sinnikäs keulapaikalta, ja tässä lähdössä toivotaan, että R.R. Muistotar pystyisi tarpeen vaatiessa vielä hieman venymään. Vastassa ei ole yhtään sellaista hevosta, jota R.R. Muistotar ei pystyisi nitistämään. Kahteen kohteeseen päästään kahden varman taktiikalla hakemaan myös pikkuyllätyksiä lapulle.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto4-ideasysteemi

Toto4-1: 5 Vesuvio Wise L. (6, 8)

Toto4-2: 3, 8, 11, 13, 5, 6 (12, 7)

Toto4-3: 5 R.R. Muistotar (2, 7)

Toto4-4: 9, 11, 6, 3, 4 (2, 1)

1 x 6 x 1 x 5 = 30 riviä – 30,00 euroa yhden (1) euron peruspanoksella

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi