Reima Kuisla tuo avoimeen ryhmään kolme hevosta, joista tauolta palaavat Everest De Ginai (kuvassa) ja President Lindy tulevat mukaan ideasysteemiin.
Reima Kuisla tuo avoimeen ryhmään kolme hevosta, joista tauolta palaavat Everest De Ginai (kuvassa) ja President Lindy tulevat mukaan ideasysteemiin.Kuva: Harri Lind

Hevosurheilun Toto4-ideavihje Seinäjoki: Alku kapeasti, loppuun revitys

Illan yllätyshaut poimitaan loppupään lähdöistä.

Kolmannen kohteen jaksavan Villin Viksun kyvyt ja kunto riittäisivät voittoon asti, kunhan tamma tekisi ehjän juoksun. Nyt matkaa on 2600 metriä. Toissa kerralla se ehti kovan kärkiparin takana kolmanneksi kahden laukankin jälkeen. Viimeksi Teivossa tamma hyppäsi johtaneen Pipareemon kupeelta päätöspuolikkaan alkaessa. Nyt vastassa ei ole yhtä hyviä hevosia kuin edelliskerroilla.

Päätöskohteesta haetaan yllättäjää revityksen turvin, sillä lähdön pelatuimmista hevosista Oven voittoputki on koetuksella lyhyessä ryhmässä 12-radalta ja tauolta tulevalle Taj Onelle hokit tuottanevat hankaluuksia. Maistuvimmat pelihevoset ovat Suomessa debytoiva sisäradan Forza Sting sekä tulosriviään kovemmassa iskussa jatkavat After Knight ja BWT Duracell.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi