Hannu Torvinen ja El Indeed ovat St. Legerin ykkösvinkki.
Hannu Torvinen ja El Indeed ovat St. Legerin ykkösvinkki.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Teivon Toto4-vihje: Huippulähtöinä Satakunta-ajo ja St. Leger

Porin lauantain Toto75-ravit jouduttiin rataolosuhteiden vuoksi perumaan, ja sen päivän isoimmat kilpailut siirrettiin ajettaviksi tälle päivälle Teivoon. Toto5-kohteet ovat tuttuun tapaan lähdöissä 4–8, ja ylimääräinen Toto4-peli pelataan lähtöihin 7–10.

Toto4-avauksen ideahaku on huippuasemista starttaava Stonecapes Violet. Toisessa kohteessa uskotaan Bossaroundin keulavoittoon tai siihen, että huippukyky Mickey Match kiertää taustalta voittoon.

Kolmas kohde on Satakunta-ajo, jossa suosikkeja ovat Vale-Ellin poisjäännin myötä paalun kova nousukas Metsärinteen Pommi sekä vauhtivaroillaan hurmannut Nopsa Eelis. Yllätyshakuna toimii Lemmen Sisu.

Päätöskohteena ajettavassa St. Legerissä suosikiksi nostetaan EL Indeed, jolla on mahdollisuus hakea 20 metrin takamatkasta huolimatta johtopaikka haltuunsa. Potinnostoa toivotaan Velvet Goldilla, ja lisäksi lapulla ovat Derby-voittaja Crepe Match sekä 40 metrin takamatkalta starttaava Shackhills Twister. Consalvo jää ensimmäiseksi varahevoseksi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun vihje Teivon ylimääräiseen Toto4-peliin

Toto4-1: 9, 5, 10, 6, 2, 11 (1, 3)

Toto4-2: 8, 13 (2, 1)

Toto4-3: 1, 10, 12, 13 (2, 11)

Toto4-4: 6, 5, 8, 14 (11, 13)

6 x 2 x 4 x 4 = 192 riviä – 38,40 euroa 0,20 euron peruspanoksella

 

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Ilona Mäkinen: Dodii (5) on mennyt montessa kivasti. Nyt ennakkoon helpompi lähtö kuin aiemmat. Odotukset kärkimatsiin.

Lähtö 4

Christa Packalen: Gryffindorille (1) tuli viimeksi varsamainen laukka heti lähtötohinoissa ja peli oli menetetty. Paikka on tässä hyvä ja lähtee hyvin voltista liikkeelle. Lisätään vedettävät puolilaput. Ehjällä juoksulla pystyy pärjäämään.

Emma Väre: Yosemite Sam (4) on vielä lapsellinen ja viimeksikin meni puoli lähtöä haahuillessa. Nyt lisätään kokolaput jos vähän keskittyisi välissä työntekoonkin. Kotona välissä kaikki hyvin, eikä mielestäni ihan ulkona, jos tuosta juoksu natsaa.

Emma Väre: Whos Knows Rosen (7) juoksu meni viimeksi vihkoon, ja sen lähdön voi unohtaa. Palautui yllättävän hyvin, ja paikka ihan ookoo. On tasavauhtinen, joten sijoitus riippuu paljon siitä miten juoksu onnistuu, tärkeintä nyt että kovin vauhti ois maalissa.

Lähtö 5

Vilja KIvinen: Montsan Vipillä (2) pidettiin kesän monteilujen jälkeen huolto- ja treenitaukoa. Treenit menneet hyvin ja Vippi on kaikkiaan ollut nyt paremman tuntuinen kuin aikaisemmin. Viimeistelyt meni pirteästi, mutta tauolta voi olla kuitenkin tahmea. Odotuksena on saada vaan ehjä startti tähän alkuun.

Lähtö 6

Pia Räikkä: Simon Angel (1) alkaa olla talvea kohden taas hyvässä kunnossa, vaikka taulu ei sitä kerro. Viimeksi hevoseen jäi hurjasti painetta, kun tilaa ei loppusuoralla löytynyt mistään. Vielä liian kovia vastassa, mutta tuolta paikalta rahasijalle mahdollisuus.

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (2) on kisannut pitkään hyvässä kunnossa. Hyvä lähtöpaikka ja odotukset kolmen sakkiin. Sama varustus kuin aimemminkin.

Christa Packalen: Nemea Katon (3) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen muutamaan otteeseen. Treeneissä kaikki ok, mutta ei varmasti ole tähän starttiin vielä ihan terävimmillään.

Lähtö 7

Christa Packalen: MAS Flash (10) palasi viimeksi huililta ja teki positiivisen juoksun, vaikka laukka tulikin lopussa. Startti vei varmasti eteenpäin ja lisätään nyt vetolaput varustukseen. Edestä kengät pois.

Lähtö 8

Ari-Jukka Lehtimäki: Shelby Ray (12) parantaa pikkuhiljaa. Lähtörata vei viimeisetkin menestysmahdollisuudet!


Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi