Ari Aatsinki on Tornion tiistai-illan avainvalmentaja.
Ari Aatsinki on Tornion tiistai-illan avainvalmentaja.Kuva: Totofoto

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Tornio: Ilman varmaa lunastukseen

Laivakankaan Toto5-peli ei ole ihan yksinkertainen. Mukana on useampi suosikki, jonka mahdollisuudet eivät välttämättä ole peliosuutensa veroiset.

Vipaliinu tuli lauantaina 3. ulkoa viimeiset 800 metriä kiertelemättä 28,3-vauhtia. Esitys oli laadukkaassa lähdössä hyvä, mutta ei kuitenkaan loistava. Tamma voi olla tuore kisa alla vielä astetta terävämpi, mutta varmaksi saakka siitä ei tänään ole.

Chrissies Symphony on yksi neljästä Ari Aatsingin tallin valttikortista. Esitys viimeksi keulasta oli suvereeni, joten tamma saattaa jatkaa voittokannassa. Kierroksen ideana on kuitenkin pelata ylikapeita rivejä vastaan, joita tänään varmasti pelataan paljon. Vastus on laadukas, joten herkällä maililla kaiken pitää suosikilla onnistua.

Kultaseppä laukkasi lauantaina pahoin kiihdytyksessä. Runa jäi kauas kulisseihin, ja se kulki viimeiset 1200 metriä 26,3-vauhtia. Tarkkaa kuvaa Kultasepän vireestä ei kuitenkaan saatu, sillä se kaikki muutkin kulkivat vähintään samaa vauhtia, eikä Niko Jokela toisaalta vaatinut hevoselta enää menestystä. Napataan ideasysteemiin varmuuden vuoksi pitkän taukonsa päättävä Säihkeen Säväys kaveriksi.

Shackhills Flash on oiketeutetusti suosikki, mutta The Chief Of Rome on mukava ideavarmistus. Se palasi viimeksi ilman odotuksia tauolta, mutta sioritus oli heti hyvä. Ruunalla on ilman muuta riittävät vauhtivara, ja jättä kertaa kuskilla saattaa olla merkki päällä.

President Lindy purjehti viimeksi keulasta kauas karkumatkalle. Nyt sillä on kasirata, jonka lisäksi matka on pidempi. Siksi kovin haastaja Mr Golden Quick on syytä ottaa kaveriksi lapulle.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Tornio

Toto5-1: 4, 12, 14 (9, 8)

Toto5-2: 5, 6, 1, 4, 10 (11, 3)

Toto5-3: 3, 4 (2, 8) 

Toto5-4: 2, 1 (8, 5)

Toto5-5: 8, 2, 9 (5, 6)

3 x 5 x 2 x 2 x 3 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö1

Iina Palojärvi: Riutan Myräkkä (3) oli viimeksi poikkeuksellisen virkeä ja paineissaan. Osoitti vauhtivarojaan kyllä hyvin. Mutta laukat sotkivat suorituksen. Kotona ollut tavallinen laiska itsensä. Joten kaikki ok.

Lähtö 3

Panu Ahonen: Lucky's Fighter (9) hakee starttirytmiä tässä takarivistä ja on hieman arvoitus, kun ei pääsee hyödyntämään parasta asettaan. Nämä minun valmennettavat on vielä vähän tasapaksuja tiukan treenikauden jäljiltä. Kyllä ne jossain kohtaa alkaa ottamaan vauhtiakin, mutta vielä ei siihen asiaan ole keskitytty.

Lähtö 8

Kari Alapekkala: Mr Golden Quick (2) teki hyvän juoksun viimeksi. Nyt pitempi matka, joka käy paremmin. Ikähepalla päivän vire vaihtelee, mutta huumorin ollessa kohdillaan tämä taistelee voitosta.

Lähtö 9

Kari Alapekkala: M.T. Special Girl (8) teki hyvän juoksun viimeksi, tullen hyvin maaliin. Paikka hankala,vaikka tämä lähtee ihan kohtuullisesti. Juoksun luonatessa kaikki mahdollista.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi