Hannu-Pekka Korven treenaama Amped Up on nyt voittovuorossa.
Hannu-Pekka Korven treenaama Amped Up on nyt voittovuorossa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Forssa: Ensimmäinen mitalisija on kultainen

Ideavihjeen varmavalinta löytyy tasaisesta avauskohteesta.

Hannu-Pekka Korven valmentama 3-vuotias tamma Amped Up menee lupaavalla tyylillä. Viimeksi Tammakriteriumin karsinnassa tehtävä hänniltä kiertämällä oli sen nykytasolla 12-lopetuksessa haastava. Viimeiset 600 metriä Amped Up kulki loppukurvin ulkoratoja kiertämällä 12,9 ja sijoittui kahdeksanneksi.

Mitalitili on avaamatta, mutta tänään viime kertaa helpommassa tehtävässä siihen on erinomainen mahdollisuus. Hannu Torvinen tarjoaa Amped Upille juoksun keulassa tai sen läheisyydessä, ja valjakko pystyy voittamaan. Voltista Amped Up lähti toissa kilpailussaan mukavasti liikkeelle. Sen alustava peliprosentti on kymmenen paikkeilla, mutta tulee todennäköisesti nousemaan siitä vielä. Kokeillaan joka tapauksessa Amped Upia tänään ideavihjeen tukipilarina.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Forssa

Toto5-1: 2 Amped Up (13, 3)

Toto5-2: 9, 10, 6, 8, 4, 5 (11, 7)

Toto5-3: 3, 7, 4, 2, 1 (9, 10)

Toto5-4: 4, 12 (2, 9)

Toto5-5: 4, 5, 9, 1 (11, 7)

1 x 6 x 5 x 2 x 4 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Maija Määttä: Villiäinen (9) meni viime startissa yllättäen koko matkan ravia, mutta koska oli tuolloin muuten hieman holtiton treenata, hoidettiin hieman ja jätettiin tauolle. Kesän on uinut, kerran on vasta ajettu hiittiä, joten ihan perustreenistä tulee. Toiveissa yhteistyökykyinen ja rauhallinen hevonen ja hyväksytty suoritus, kaikki muu on vaan plussaa.

Lähtö 3

Håkan Granroth: Lioness (10) treenaa hyvin. 22.7.2023 voitti Perniön kesäradalla Pentti Mäkelän muistoajon.

Lähtö 4

Anssi Nurminen: Yato's Supermoon (13) on aloittanut mainiosti. Viimeksi se oli mukana kovassa 3-vuotislähdössä. Vähän jäi jossiteltavaakin, kun keulahevonen laukkasi loppusuoran alussa, ja jouduin ottamaan kiinni jonkun verran. Ehkä menetti siinä yhden sijan. Nyt on kierrettävää tiedossa, mutta menestys ei yllätä.

Lähtö 5

Emma Väre: Mathilde Halm (5) jäi viime startin jälkeen kesälomalle, kun ei ihan vauhdit riittäneet. Loman jälkeen on treenannut hyvin ja pitäisi olla heti ihan hyvällä mallilla.

Lähtö 7

Cathy Johansson: Hila's Elton (1) oli parempi Kouvolan starttiin, joten positiivista esitystä voi odottaa.

Roosa Lindholm: Worrywartin (6) kanssa mennään taas ilman etukenkiä. Mitään odotuksia ei ole, kova lähtö ja kuski vasta harjoittelee eikä omista vielä minkäänlaista ajosilmää.

Lähtö 9

Emma Väre: Scorpion Comeryn (5) lähdössä oli viimeksi ruuhkaa matkalla, mutta hevonen tuli tosi hyvin maaliin, ja olin siihen tyytyväinen. Tässä välissä tuntunut kotona hyvältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi