Tapio Mäki-Tulokkaan tallin MAS Henri on ideavihjeen tukipilari.
Tapio Mäki-Tulokkaan tallin MAS Henri on ideavihjeen tukipilari.Kuva: Jarno Unkuri

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Forssa: Sijoitukset laskussa, mutta vire ei

Ideavihjeen varmavalinta on MAS Henri, joka on ainakin alustavissa prosenteissa jäänyt liikaa suosikkikaksikon Magical Prince - Madrero varjoon.

Avauskohde on Propulsionin 3-vuotissarjan karsinta. Siinä suosikkikaksikko Magical PrinceMadrero on kerännyt kumpainenkin prosentteja noin 30, kun taas kolmossuosikki MAS Henrillä lukema on 14.

Kokeillaan Tapio Mäki-Tulokkaan valmentamaa ja Santtu Raitalan ohjastamaa MAS Henriä ideavihjeen varmana. Se aloitti kautensa kolmanneksi viimeisessä kilpailussaan yllättävänkin hyvin ja voitti, oli sen Jyväskylässä vaisumpi viides ja viimeksi pussissa sijoittuen kahdeksanneksi. Kapasiteetiltaan MAS Henri ei kalpene Magical Princelle ja Madrerolle ollenkaan.

Toiseen kohteeseen mahtuu alle kymppiprosenttisista mukaan Stonecapes Ulrica, joka omaa parannuspotentiaalia viime starteistaan. Kolmannesta kohteesta tuli avoimempi, kun suosikki Julmin jäi pois. Yllätystä siinä haetaan seitsemän prosentin Korven Liiderillä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Forssa

Toto5-1: 6 MAS Henri (1, 7)

Toto5-2: 2, 4, 8, 1, 6 (3, 10)

Toto5-3: 3, 6, 7, 5 (1, 2)

Toto5-4: 1, 9, 5 (4, 3)

Toto5-5: 5, 3, 1, 7 (6, 2)

1 x 5 x 4 x 3 x 4 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Anssi Nurminen: Yato's Supermoon (3) avasi uransa hienosti Jokimaalla. Kiersi toivottoman kaukaa takajoukoista koko porukan ehtien voittoon asti. Sen jälkeen mennyt normitreeniä. Kohtaa nyt kokeneempia vastustajia, ja ajetaan kiltisti. Kyseessä lahjakas aloittelija. Jatketaan samoilla perusvarusteilla millä Lahdessakin eikä kikkailla mitään.

Lähtö 5

Cathy Johansson: Hila's Eltonilla (3) maltillisin odotuksin. Pitkähkö tauko, ja sille vauhtitaso noussut koviin lukemiin.

Lähtö 7

Emma Väre: Adanna (8) oli viimeksi positiivinen tauolta. Uskon että menee vähän eteenpäin startti alla, mutta paikka on tänään iso miinus, ja rahasijaa haetaan.

Lähtö 9

Emma Väre: Scorpion Comery (11) oli viimeksi ihan ookoo, uusi varuste sai hämmennyksiin, ja hevonen heitti ihan vapaalle vika kurvissa. Palataan vanhaan ja toivotaan, että matkalla olisi vauhtia niin suosisi tätä.

Lähtö 10

Kaisa-Leena Alhroth: Pharaon Face (8) otti helpot keulavoitot Tallinnassa, mutta nyt on kovempi vastus. Hevonen on rauhoittunut ja rentoutunut paljon, mutta loppusuoran fiilis ratkaisee tämän kohdalla kaiken. Uran 120. startti on joka tapauksessa yksi hieno virstanpylväs. Varusteet minimoitiin Tallinnaan ja suht samalla tavalla jatketaan.
Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi