Jiiveegee on jo valmis avaamaan kauden voittosaldonsa. Santtu Raitalan ajokki kilpailee rivin päätöskohteessa.
Jiiveegee on jo valmis avaamaan kauden voittosaldonsa. Santtu Raitalan ajokki kilpailee rivin päätöskohteessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Forssa: Tasaisimmasta lähdöstä tukipilari

Vihjeen varmavalinta on Jiiveegee.

Päätöskohde on tasaisen laadukas, ja moni omaa realistisen mahdollisuuden voittaa. Markku Niemisen valmentama Jiiveegee on nousemassa suosikiksi, mutta mitään suurta prosenttirohmua siitä ei tule.

Jiiveegee ruunattiin viime kauden jälkeen, ja tämä vuosi on alkanut nousujohteisesti. Toissa kerralla kauden avauksessaan se oli lopussa vähän pehmeä, mutta viimeksi alkulaukan jälkeen suoritus oli oikein positiivinen. Santtu Raitala tarjoaa Jiiveegeelle juoksun keulassa tai 2. sisällä, ja 7-vuotias ruuna pystyy tämän tehtävän sellaisella reissulla voittamaan.

Ensimmäinen ja toinen kohde koitetaan selvitä suosikeilla. Kolmannen kohteen todennäköisin voittaja on Stoneisle Tamasin, mutta alustava yli 60 prosentin kannatus on liikaa. Yllätyshakuina toimivat huippuasemista matkaan pääsevät Mighty Real ja Laurenne.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Forssa

Toto5-1: 7, 3, 1 (10, 4)

Toto5-2: 6, 5 (9, 2)

Toto5-3: 1, 12, 3, 2, 9 (8, 5)

Toto5-4: 5, 6, 7, 4, 12, 1 (2, 3)

Toto5-5: 2 Jiiveegee (15, 9)

3 x 2 x 5 x 6 x 1 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Karita Kotikulma: Frankin Ässän (3) paletti on tällä hetkellä aika sekaisin. Lähdetään kuitenkin kokeilemaan kun on ilmoitettu. Hevonen ei missään nimessä ole vielä valmis, ravilla maaliin tavoite.

Mikko Kalli: Metkupojalla (7) on pitkä kilpailutauko. Ajettu ainoastaan 1,45-vauhtinen testihiitti.

Maija Määttä: Villiäisellä (13) on ollut viime aikoina hieman epävarmaa suorittamista startissa, kokeillaan nyt ajaa tämä lähtö vielä, jos ei edelleenkään suorita, saa jäädä tauolle suunniteltua aikaisemmin. Jos ei laukkaisi, pärjäisi viel näissä sarjoissa. Rahasija on tälle jo voitto.

Lähtö 4

Pia Räikä: Simon Angel (6) kärsii joka vuosi alkukeväästä pidentyneistä kiimoista, kesää kohden ne eivät enää vaivaa. Tamma on ollut todennäköisesti kiimoista johtuen hieman tahmea viimeisiin startteihin vaikka tasaisen hyvin suorittaakin. Tähän starttiin kiima on jo ohi.

Lähtö 6

Nina Wallden: Come On Day (11) oli tosi hyvä pausilta ja yritti keulaan mutta suosikki tuli viereen. 12-vahtia mentiin ensimäiset 500m mutta keula hevonen ei jaksanut ihan loppuun asti keulassa niin Come On Day jäi sen taakse pussiin.

Emma Väre: Mathilde Halmilla (12) oli viimeksi käynnistymisvaikeuksia ja jäätiin ekalla tuhannella kauas, mut maaliin tuli taas juosten. Kotona nyt paremman tuntuinen, paikka on hankala mut toivotaan että ois tuuria matkassa.

Lähtö 9

Emma Väre: Sally Tiella (5) oli viimeksi muuten plusmerkkistä toimintaa, mut siinä kohtaa kun ois pitäny kiristää tahtia, rupes jarruttelemaan. Kotona tuntuu edelleen hyvältä, tähän starttiin tärkeintä ois saada selkäjuoksu ja että tulisi juosten maaliin asti.

Xenia Comery (8) on ollu oikein hyvä edellisiin ja kotona edelleen kaikki hyvin, jos vaan juoksu onnistuu niin odotan kärkipäähän.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi