Black Cash ja Timo Leivo lähtevät Forssan iltaan ideavaljakkona.
Black Cash ja Timo Leivo lähtevät Forssan iltaan ideavaljakkona.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Forssa: Uloimmalta lähtöradalta kultaa

Ideavihjeen tukipilari on yhden poisjäännin myötä seiskaradalta kiihdyttävä Black Cash.

Timo Leivon Black Cash on ollut tänä vuonna kokonaisuudessaan oikein positiivinen. Toissa kerralla se jyskytti keskipitkällä matkalla 3. ulkoa ykköseksi, ja vaikka viimeksi ei onnistumista tullut, ruuna on tänään kiinnostava merkki.

Lähtöpaikka parani pykälällä yhden poisjäännin myötä, mutta toki riskejä juoksunkulussa uloimmalta radalta on. Jos Leino löytää paikan parijonosta, eikä valjakko joudu hännille asti, Black Cash pystyy voittamaan. Sen alustava peliprosentti on kahdeksan, joten varmaksi vain.

Avauskohteessa suosikkikaksikko Tuurin Tuli – Siirin Santtu varmistetaan kolmen prosentin Harlamovilla. Toinen kohde revitetään. Neljäs kohde on Tammavaltikan avausosamatka, josta valitaan mukaan huippupaikkojen suosikkikolmikko. Päätöksessä suosikki Xet Diablo saa seurakseen viime kerralla hienon paluun pitkältä tauolta tehneen Goodlookin’ Pepperin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Forssa

Toto5-1: 7, 4, 8 (1, 2)

Toto5-2: 9, 10, 3, 12, 6, 13, 4, 15, 16, 11, 7, 1 (14, 8)

Toto5-3: 8 Black Cash (10, 1)

Toto5-4: 4, 2, 3 (6, 5)

Toto5-5: 1, 10 (11, 4)

3 x 12 x 1 x 3 x 2 = 216 riviä – 21,60 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Anna Poutiainen: Eurytmic (12) on ollut huoltotauolla.

Lähtö 3

Christa Packalén: Borrachera (8) oli koelähdössä positiivinen ja sen jälkeen treenejä on päästy jatkamaan suunnitellusti. Pari viikkoa sitten radalla ajettu hiitti 21,0 läpi ja oli siinä ok. Tämä ei tee itsestään hirmu suurta numeroa kotona joten katsotaan mitä tuumaa startti tilanteesta.

Pia Räikkä: Leopold (11) teki lupaavan aloitusstartin. Hevosessa on jo hyvä jakso ja vauhti, mutta muuten varsalla vielä paljon harjoiteltavaa kilpailutouhuissa. Lähtöpaikka jälleen takapareissa, sieltä päästään rauhallisesti liikkeelle.

Anna Poutiainen: Destroyer Flamella (12) on pitkä tauko takana, koitetaan pysyä muiden mukana.

Lähtö 6

Nina Wallden: Come On Day (9) oli kakki voimat jäljellä maaliin asti.

Lähtö 7

Emma Väre: Olin Cream Candyn (8) viime starttiin tyytyväinen, sen jälkeen vähän huollettiin ja tuntuu kotona hyvältä. Paikka on hankala ja juoksun onnistuminen sieltä vaikeeta.

Lähtö 8

Christa Packalén: Thai Greenwitch (3) on mennyt nyt ihan väärään suuntaan raviltaan ja palataan balanssissa takaisin siihen mikä oli ennen laukkoja. Jos olisi normaali niin pystyy pärjäämään mutta kysymysmerkkejä on ilmassa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi