Ken's Carlos ja Olli Koivunen starttaavat ideavarmoina lähdössä 8.
Ken's Carlos ja Olli Koivunen starttaavat ideavarmoina lähdössä 8.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Helsinki: Luokkahevoseen luotetaan

Normaalista poiketen jo klo 17 käyntiin pyörähtävien Derby-etkojen pääpelinä on Toto5, joka laaditaan päätöskohteessa kilpailevan laatuhevosen Ken’s Carlos varaan.

Viime kaudella 14 kilpailusta kahdeksan kertaa voittanut ruuna esitti kesäkuun alussa vahvaa virettä, kun kiri tasokkaassa Kuuma Cup -finaalissa sisäradalta huippuajalla kakkoseksi Mountain Wolverinen jälkeen. Vermon heinäkuun startin heikko sijoitus johtunee siitä, kun hevonen jäi toiselle ilman vetoapua.

Poisjäännit myötä Harri Koivusen valmentama varmamme lähtöpaikka takarivistä paranee huomattavasti. Eturivin terävien avaajien myötä matkavauhti maililla on todennäköisesti etupainotteinen. Sen myötä takahevosetkin saavat mahdollisuuden ja uskomme lahjakkaan Ken’s Carloksen kiertävän aikaisempaa sopivammassa tehtävässä kaikki vastustajansa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Helsinki

Toto5-1: 5, 6, 2, 8, 4 (3, 1)

Toto5-2: 6, 1, 4, 15, 7 (10, 9)

Toto5-3: 3, 4, 1 (6, 7)

Toto5-4: 9, 13, 8, 6, 3, 1 (2, 14)

Toto5-5: 11 Ken’s Carlos (7, 5)

5 x 5 x 3 x 6 x 1 = 450 riviä – 45,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Ilona Mäkinen: Eventful Swamp (1) jatkanee hyvässä vireessä. Samat varusteet kuin ennenkin.

Lähtö 3

Emma Väre: Who Knows Rose (3) on ihan mukava varsa joka on varsinkin viime viikkoina menny paljon eteenpäin. Paikka on ookoo, kuvittelen että pystyy 18-19 tulokseen.

Lähtö 6

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (7) on lahjakkaan tuntuinen 3v, viime juoksut eivät ole sujuneet odotusten mukaisesti. Taas paha paikka, jää hännille, mutta pieni lähtö, ei niin kauaksi kuin viimeksi. Tasaisella vauhdilla rahoille.

Lähtö 8

Jyrki Jauhiainen: Lex Liberty (1) on vauhdikas (tasa) tamma. Viimeksi nappijuoksu johtavan takana, loppukaarteessa toiselle, sitten kolmannelle, tuli hyvin mutta heitti vähän ennen maalia peitsille ja laukkasi? Syy ei ole selvinnyt, liian nopea spurtti? Viimeistelyissä ok!

Emma Väre: Conrads Lill Babsin (4) juoksu meni viimeksi vaikeaksi eikä sitten oikein innostunut. Sen jälkeen vähän huollettiin ja kotona tuntuu hyvältä. Paikka paras pitkään aikaan ja koitetaan päästä siitä hyviin asemiin.

Lähtö 9

Marinka Salminen: Austin (4) on oikein hyvällä mallilla. Kaikki on sujunut suunnitellusti. Kokeillaan jenkkikärryjä eturivin paikalta.

Callela Lionel (10) on höyrynnyt keulapaikalla aiemmissa starteissa meiltä. Ollaan tosi iloisia takarivin paikasta niin saadaan jätettyä paukut loppuun. Viime startti meni laukkailuksi varustekokeilujen takia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi