Tuomas Pakkanen ohjastaa Try Your Bestiä tänään Mikkelissä ajettavissa Jyväskylän Toto5-raveissa.
Tuomas Pakkanen ohjastaa Try Your Bestiä tänään Mikkelissä ajettavissa Jyväskylän Toto5-raveissa.Arkistokuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Jyväskylä: Pieni huilitauko takana - hyvin fiiliksin illan koitokseen

Killerin kaviouran pohja ei ole vielä sulanut kokonaisuudessaan, joten turvallisuussyistä Jyväskylän ravit ajetaan tänään Mikkelissä.

Vihjerivi on laadittu kolmannessa kohdelähdössä juoksevan Try Your Bestin varaan. Viime vuonna Villinmiehen Tammakilvan finaaliin kurkottanut Holiday Creditin tytär teki kauden avauksessaan helmikuun alussa erinomaisen esityksen, mutta kaksi seuraavaa kisaa meni enemmän tai vähemmän penkin alle.

Viime starttinsa jälkeen Try Your Best sai huilailla, ja valmentaja Petri Fredinin mukaan se tuntuu jälleen hyvältä. Kun lähtöpaikka vaihtui kilpakaverin poisjäännin myötä pykälän verran paremmaksi, sillä yritetään päästä johtopaikalle, josta olisi tarkoitus ensimmäisen kerran myös ajaa.

Fredin kuitenkin toteaa, että ihan hulluna ei lähdetä vastailemaan, mikäli joku tai jotkut alkavat antaa liikaa painetta. Joka tapauksessa odotukset ovat korkealla, etenkin jos visio keulajuoksusta toteutuu.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Jyväskylä

Toto5-1: 8, 2, 4, 9, 3, 12 (10, 6)

Toto5-2: 6, 1, 3, 11, 10, 7 (8, 2)

Toto5-3: 4 Try Your Best (5, 2)

Toto5-4: 9, 4, 1 (3, 8)

Toto5-5: 6, 3, 7, 1, 12 (8, 4)

6 x 6 x 1 x 3 x 5 = 540 riviä - 54,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi