Hevosurheilun Toto5-ideavihje Jyväskylä: Tauolta heti vaarallinen
Tiina Mäkisen valmentamalla Humisevalla (kuvassa) 75-tasollakin menestynyt Tero Lahtinen saa uuden mahdollisuuden Hevosurheilun ideavihjeen varman ohjissa. Illalla hän ajaa Maria Laukkasen treenaamaa Bravo Sencelloa.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Jyväskylä: Tauolta heti vaarallinen

Illan Toto5-kierroksen pelatuin hevonen on avauskohteessa juokseva I.P. Vapari. Se on kuitenkin välillä varsin epävarma, ja näin ollen vihjeriviin on mahdutettu myös neljä muuta hevosta mukaan.

Systeemin tukipilariksi on valittu pelimielessä oikeinkin maistuva Bravo Sencello. Ruotsissa kovassa koulussa ollut nelivuotias ruuna on aloittanut uudessa kotimaassaan erinomaisilla esityksillä.

Viimeisimmässä Teivon startissaan se polki loppua alle 1.12-kyytiä ja nousi ennätysajalla kolmanneksi. Tämän jälkeen Bravo Sencello sairastui, mutta valmentaja Maria Laukkanen raportoi, että tervehdyttyään se on esittänyt hyviä otteita harjoituksissa.

All In Laddie on ykköspaikaltaan paha ohitettava, mutta uskotaan ja toivotaan, että juoksunkulku suosisi Bravo Sencelloa, ja se hoitaisi homman kotiin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi