Thai Profitin ja Santtu Raitalan voittama Talvimalja kilpailtiin nimensä mukaisissa sääoloissa. Kaustisella on tänään jääpolannerata.
Thai Profitin ja Santtu Raitalan voittama Talvimalja kilpailtiin nimensä mukaisissa sääoloissa. Kaustisella on tänään jääpolannerata. Kuva: Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kaustinen: Ainakin toinen pankki pitää

Thai Profit kohtaa Night Guardin poisjäännin myötä todella sopivan porukan päätöskohteessa. Luokaltaan ylivertainen Fortune Hoss on tauoltakin toinen tukipilari.

Suuria virheitä alustavassa pelijakaumassa ei tänään ole. Kasima oli keskipäivällä tasaisen toisen kohteen niukka suosikki. Sen ravi mureni pahoin viimeksi loppumatkasta, joten sinänsä kelpo suoritus jätti myös kysymysmerkkejä matkaan. Kun vihje on rakennettu kahdella suosikkivarmalla, jää Kasima rannalle kuitilta. Ei sen sentään suosikki kuulu lähdössään olla.

Fortune Hoss meni lennokkaasti koelähdössä, mutta Anu Paavola halusi hevosen vielä paremmaksi ennen radoille paluuta. Vaikka hän on ennakkokommenteissaan varsin varovainen, niin ruunalla tuntuisi olevan hyviä vastustajia selvästi parempi luokka, joka usein puhuu viimeistään loppumatkasta. Fortune Hoss on sen verran vähän pelattu, että jätetään se muutoin tasaisessa kohteessa yksin kupongille.

Jättipottia ei kierrokselta ole luvassa, mutta mikäli kolmannen kohteen megasuosikki Black Dog kokee tappion, saatetaan oikealla rivillä saada sentään setelirahaa. 

Tästä kupongille:

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kaustinen

Toto5-1: 4, 9, 2, 5, 4, 6 (3, 11)

Toto5-2: 2, 3, 7, 12, 6, 10, 5 (4, 9)

Toto5-3: 6, 12, 1, 4, 5 (8, 11) 

Toto5-4: 8 Fortune Hoss (9, 6)

Toto5-5: 7 Thai Profit (8, 6)

6 x 7 x 5 x 1 x 1 = 210 riviä – 21,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi