Vieskoff on torstain Toto5-varma.
Vieskoff on torstain Toto5-varma.Kuva Anu Leppänen.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kaustinen: Etulyöntiasemasta karsintavoittoon

Pikkupelimannin kaksi karsintalähtöä ovat illan T5-ravien pääosassa. Ikäluokan hallitsija Siirin Valtsu jäi lähdöstään pois, ja rivin tukipilariksi valitaan toisen karsinnan kärkinimi Vieskoff.

Vieskoff kohtaa Kaustisella uudelleen Franssonin, johon verraten Jyrki Filatoffin suojatti starttasi lauantaina Killerillä 40 metrin taaempaa ja hävisi vain pari mittaa. Nyt tasoista auton takaa lähdettäessä kaksikon järjestys kääntyy Vieskoffin hyväksi. Ripeänä lähtijänä se suuntaa kohti johtopaikkaa, ja kuuden hevosen edetessä yhdeksän läsnäolijan joukosta loppukilpailuun, varsinaista kilvanajoa tuskin matkalla nähdään.

Vieskoffin vastustajista kiinnostavin ja kapasiteetiltaan kovin on takarivin Matteus Kevätön, joka aloittaa nelivuotiskauden todella maltillisin odotuksin. Pitkän sairauspaussin jälkeen Pauli Raivion katseet ovat vasta tulevassa. Kolmevuotiaana Matteus Kevätön jätti leikitellen Vieskoffin taakseen Varsakunkku-finaalissa, mutta noista ajoista kilpakumppani on jo ehtinyt ottaa isoja harppauksia eteenpäin mainiosti kautensa aloittaneena.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi