Niko Jokela ohjastaa ätöskohteen ideavarmaa.
Niko Jokela ohjastaa ätöskohteen ideavarmaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kaustinen: Isot suosikit suojataan

Ideavihjeen varmavalinta on päätöskohteessa starttaava laukkaherkkä Onnen Mies. Kahtena ensimmäisenä kohteena ajettavien Pikkupelimanni-karsintojen isot suosikit Vale-Elli ja Comfortti saavat lappukavereita.

Päätöskohteeseen tuli aamulla merkittävä poisjäänti, kun kuumimpiin suosikkeihin kuulunut Lennon Venkula jäi pois. Kohteen kakkossuosikki on nyt Onnen Mies, joka toissa kerralla laukkasi alussa lyhyesti, minkä jälkeen kulki viimeiset 1400 metriä 28,1. Haapajärvellä kaksi viikkoa sitten 8-vuotias ruuna laukkaili, mutta osoitti niiden ohessa olevansa edelleen väkevässä iskussa. Niko Jokela ajaa tänään Onnen Miestä toista kertaa. Ensimmäisen kerta toissa talvena tuo hylkäystuomion, mutta niistä ajoista Onnen Mies on mennyt selkeästi eteenpäin. Kokeillaan valjakkoa ideavihjeen tukipilarina.

Ideavihjeessä varmistetaan avauskohteen megasuosikki Vale-Elli, mikä todennäköisesti on täysin turhaa, mutta toisaalta suomenhevosvarsoihin pitää suhtautua aina vähän varauksella. Neljänteen kohteeseen revitetään. Siinä yllätyshaut ovat Hypnotique, Taigo Blessed, Albino Brave ja Perfect Lane.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kaustinen

Toto5-1: 1, 7 (2, 6)

Toto5-2: 8, 5, 3 (6, 1)

Toto5-3: 1, 4, 6 (2, 3)

Toto5-4: 1, 12, 2, 11, 6, 8, 7, 9 (3, 14)

Toto5-5: 14 Onnen Mies (9)

2 x 3 x 3 x 8 x 1 = 144 riviä – 14,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Mari Salminen: Coslan (4) uran ensimmäinen autolähtö ja kaikkien keskelle osui arpa onni. Ori on starttaamisen myötä terhakoitunut hieman liiaksikin lähtötouhuihin ja painetta on pöntössä liikaa. Jos Seppo vaan saa mitenkään taiteiltua hevosen matkaan ravilla, pitäisi finaalipaikka olla saamatteilla.

Lähtö 8

Jukka Heikkinen: Einon Intolla (7) on kaikenmoisia ongelmia ollut mutta vaikuttaisi terveeltä. Pitkä tauko puikkoluun katkeamisen takia.

Lähtö 10

Pekka A Ylitalo: Belmiskalla (4) on startti alla ja sen pitäisi parantaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi