Tapani Salojensaari on tuttuun tapaan Bacheloretten ohjissa.
Tapani Salojensaari on tuttuun tapaan Bacheloretten ohjissa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kaustinen: Tauosta huolimatta varmaksi

Varmavalinta on avauskohteen Bachelorette, joka palaa kahden kuukauden kilpailutauolta.

Jussi Salojensaaren Bachelorette esiintyi heinäkuussa viiden päivän starttivälillä edukseen ja voitti molemmat kisansa. Se sai sen jälkeen huokaista sekä treenata ja palaa tänään tositoimiin. Pienen tauon aikana ei ole valmentajan mukaan ongelmia ollut, ja hän uskoo, että 4-vuotias tamma on vain mennyt pykälän verran eteenpäin. Se juoksi voittonsa keulapaikalta, minne pääsee todennäköisesti tälläkin kertaa. Kakkossuosikin asemaa alustavissa prosenteissa nauttiva Bachelorette uskotaan ideavihjeen varmaksi.

Toinen kohde on kahden kauppa, ja laitetaan sekä M.T.Master Don että suosikki Lake’s Action kupongille mukaan. Kolmannen kohteen voittanee Vilberth, jos se vain ravaa, mutta otetaan kohtalaisen ison laukkariskin vuoksi muuten tasaiseen kohteeseen vankka rastitus. Myös neljäs pelataan leveästi, sillä suosikit ovat takamatkalla, eikä niiden juoksujen onnistumista ole takeita.

Päätöskohteen Cash Stecca ei ole keväällä alkaneella Suomen urallaan vielä voittanut, mutta esitykset ovat olleet sellaisia, että jossain vaiheessa niin käy. Italialaisori oli viimeksi kolmen kuukauden tauolta palatessaan hieman tasainen, mutta tänään startti kropassa se voisi yllättää. Lisäksi sen ohjastajavaihdos lisäsi mielenkiintoa, kun Tuukka Varis hyppää Bartolomeo Spinan sijasta kyytiin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kaustinen

Toto5-1: 4 Bachelorette (9, 8)

Toto5-2: 7, 4 (1, 8)

Toto5-3: 5, 8, 3, 13, 9, 11, 7, 1 (2, 10)

Toto5-4: 9, 11, 12, 16, 6, 3, 13, 2, 1 (8, 10)

Toto5-5: 3, 1, 11 (9, 6)

1 x 2 x 8 x 9 x 3 = 432 riviä – 43,20 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi