Tämän illan ideavarma Al's Boozy Suzy voitti viimeksi joulukuussa ja kuski Victor Björkroth sai tuulettaa.
Tämän illan ideavarma Al's Boozy Suzy voitti viimeksi joulukuussa ja kuski Victor Björkroth sai tuulettaa. Kuva: Kirsi Kantokoski

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kaustinen: Vauhtitamma kelpaa apuvarmaksi - lue Mobiilihepan valmentajakommentit

Lyhyessä voltissa starttaava Al’s Boozy Suzy nousee tasaisesti pelatun kohteen näkemysvarmaksi.

T5-päätöskohteen kovavireisen varmaehdokkaan Joey Blackwillow’n lisäksi kolmannen kohteen Al’s Boozy Suzy saa luottamuksen. Pekka Visurin laittelema kotiradan tamma palaa pikkutauolta oikein passelissa sarjassa, jossa paalulta starttaa monta mahdollista voittajakandidaattia. Al’s Boozy Suzy on esittänyt lähtönopeuttaan etenkin auton takaa, mutta myös aiemmin volttistarteissaan. Askelmerkkien osuessa kohdalleen, Victor Björkrothin ajokki pyrkii keulaan ja todennäköisesti sinne myös etenee. Al’s Boozy Suzy on näyttänyt neljässä Suomen startissaan otteita, joiden perusteella se pystyy menestymään tulevaisuudessa ainakin tammoja vastaan kovemmissakin lähdöissä.

”Al’s Boozy Suzy palaa pikkutauolta, jonka aikana sitä hoidettiin”, valmentaja Pekka Visuri taustoittaa. ”Sitä on päästy treenaamaan viime aikoina säännöllisesti, mutta kovaa ei ole ajettu - pääosin sellaista 1.30-kyytiä. Tamma teki oikein hyvän juoksun ennen taukoa. Se avasi kasiradalta 12-kyytiä ja kierroksenkin vauhdikkaasti. Jakob K.Boko oli tuolloin paras, mutta tämä oli hyvä kakkonen. Voltin kolmosradan ei pitäisi tuottaa ongelmia ja hyvillä mielillä lähdetään matkaan tauoltakin.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kaustinen

Toto5-1: 10, 5, 6, 8, 3 (2, 9)

Toto5-2: 11, 12, 7, 1, 3 (10, 2)

Toto5-3: 3 Al’s Boozy Suzy (1, 5)

Toto5-4: 7, 3, 2, 11, 16, 9, 14, 12, 10, 13 (4, 1)

Toto5-5: 10 Joey Blackwillow (12, 2)

5 x 5 x 1 x 10 x 1 = 250 riviä – 25,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 5, Toto5-2

Pekka A Ylitalo: Hieman Belmiskalla (5) tuntuu olevan vielä vaikeuksia ymmärtää kilpailemista.

Sari Vesala: Zolaquerilla (6) kaksi starttia tallistamme olleet isoja pettymyksiä, viimeisen jälkeen on käyty radalla ja testattu varuste muutokset toimiviksi. Hevosella on tyyliä ja vauhtia, mutta myös omanlaisiaan ajatuksia. Pyritään rennompaan menoon ilman sekkiä, ja mutkittelujen poistoa smurffi-lapulla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi