Kirikykyinen Sahara Commander on kakkossuosikkina kiinnostava tukipilari.
Kirikykyinen Sahara Commander on kakkossuosikkina kiinnostava tukipilari.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvola: Iskee lopussa

Kouvolassa ravataan neljä hevosrikasta Kymenlaakso-ajon karsintaa, joista kolme parasta etenee viikon päästä lauantaina ajettavaan finaaliin. Ideavihjeen varmaksi valikoituu kovakirinen Sahara Commander.

Alustavassa pelijakaumassa haastajan rooliin jäänyt yksi ikäluokan raharuhtinaista oli vakuuttava Vermon voittojuoksussaan. Ruuna sai hyvän selkäjuoksun johtavan takana, mistä spurttasi vauhdikkaassa lopetuksessa eleettömästi ykköseksi.

Kriteriumin-karsinnassa varmamme nousi 2. ulkoa kolmannen radan vetojuhdaksi päätöslenkin alussa. Loppukaarteessa se erkani voittotaistoon God Hyperionin kanssa, mutta kompuroi maalisuoralle kaarruttaessa laukalle. Ilman erhettä kovakuntoinen menijä olisi ollut ehdottomasti finaalihevosia.

Takamatkalta Tommi Kylliäisen suojatti hakeutuu avauskierroksen aikana toiselle radalle hyviin iskuasemiin, mistä uskomme sen jyräävän päätöspuolikkaalla ohi kaikkien vastustajien.

Toto-kupongille tästä linkistä

 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvola

Toto5-1: 2, 8, 7, 6, 11 (3, 5)

Toto5-2: 15, 1 (5, 4)

Toto5-3: 6, 13, 1, 10, 9, 11 (14, 3)

Toto5-4: 4, 3, 5, 2, 6, 13, 14 (1, 12)

Toto5-5: 12 Sahara Commander (4, 14)

5 x 2 x 6 x 7 x 1 = 420 riviä – 42,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Christa Packalen: Aurelia's Pearl KS (1) teki viimeksi ok-esityksen pikkuhuililta. Uskoisin että startti vei eteenpäin ja hyvältä paikalta pystyy olemaan finaalissa. Ei muutoksia.

Lähtö 6

Christa Packalen: Borrachera (10) oli oikein positiivinen viimeiseen starttiin ja voitto oli niukka mutta varma. Treeneissä kaikki hyvin, ja jos juoksu menisi tuolta paikalta mukavasti niin tämäkin pystyy olemaan finaalissa. Ei muutoksia.

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: Applehill's Boss (7) on kahteen viimeiseen tehnyt hyvät lopetukset. Lähtee hyvin ja saanee hyvän paikan, tuurilla finaaliin.

Christa Packalen: Sealed Lops (10) piti huilia, kun ravi oli kadoksissa ja sen jälkeen tuli kipeäksi, niin tauko venyi. Treeneissä ravi ollut nyt taas hyvää, mutta kun ei keretty saamaan starttia alle ennen tätä lähtöä niin on kyllä arvoitus miten suorittaa. Ratahiitti kyllä on ajettu ja oli siinä ok.

Linden's Kickup (11) oli viime starttiin kipeä ja ei meinannut parantua millään. Nyt ollaan jo jonkin aikaa päästy ajamaan hyvin, mutta tauolta tämäkin on pieni arvoitus. Ensimmäisistä lähdöistä jäi kuitenkin positiivinen fiilis.

Lähtö 8

Christa Packalen: Gryffindor (3) oli toissa kerralla positiivinen, mutta viimeksi meni juoksu pieleen. Uskoisin, että tämä menee koko ajan eteenpäin ja mielenkiintoista nähdä mitä nyt tekee. Treeneissä kaikki ok.

Lähtö 10

Jyrki Jauhiainen: A R M:n (10) takaset turvotteli ja jäi siksi pois. Ok sunnuntain viimeistelyssä. Nyt ylisarjassa ja takarivissä, juoksun onnistuessa rahoille.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi