Teuvo Nikulaiselta tallista aloittaa ideavihjeen toinen varma.
Teuvo Nikulaiselta tallista aloittaa ideavihjeen toinen varma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvola: Mielenkiintoinen debyytti edessä

Kouvolan Toto5-ideavihje viritellään kahden tukipilarin taktiikalla.

Kahdella näyttävällä kirivoitolla kautensa avannut Siirin Valtsu on päätöskohteessa liki voittoa, sillä sen kovimmat vastustajat ovat tuskin tauolta heti herkimmillään. Siirin Valtsu on usein osuva varma, eikä sitä tee mieli varmistaa paljon pelattunakaan.

Rivin toinen varma on tuntuvasti idearikkaampi. Lottopotti Pee kilpailee ensimmäistä kertaa Teuvo Nikulaisen tallista käsin. Ruuna on ollut ennenkin taitavissa käsissä, muttei 8-vuotiaan piristyminen yllättäisi yhtään. Varsinkaan, kun se on ilmoitettu nyt ensimmäistä kertaa kengättömäksi. Lottopotti Pee on kokeilemisen arvoinen ideavarma.

Toto-kupongille painamalla tästä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvolaan

Toto5-1: 4, 13, 2, 3, 1, 8, 12 (10)

Toto5-2: 5 Lottopotti Pee (16, 3)

Toto5-3: 5, 4, 8, 11 (3)

Toto5-4: 2, 7, 9, 6, 12, 10, 3 (1, 4)

Toto5-5: 4 Siirin Valtsu (8, 9)

7 x 1 x 4 x 7 x 1 = 196 riviä – 19,60 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Isto Kuisma: Nemea Memo (9) ok viimristelyt, pikkuhiljaa rupeaa saamaan juonesta kiinni. Uskotaan hyvään sijoitukseen.

Christa Packalén: Viimeksi Kiikku's Adele (10) taipui vähän johtavan rinnalta ja odotin kyllä siihen parempaa suoritusta. Nyt lyhyempi starttiväli ja kotona kaikki mennyt hyvin. Nyt takarivi ja ajetaan selkäjuoksu. Ei muutoksia.

Lähtö 3

Pia Huusari: Viimeksi Dhaki Jet (3) meni kirissä tosi oikea ohjaiseksi ja vauhti tyssäsi siihen. Puhaltikin lähdön jälkeen turhan paljon. Välissä huollettu ja pitäisi olla parempi.

Isto Kuisma: Celeritas Savage (5) palailee talvitauolta,hyvin päästy viimeistelemään mutta tarvii varmaankin tämän startin että parhaimmillaan,tärkeää että tulee kiihtyvällä temmolla maaliin.

Lähtö 4

Pia Huusari: Volte-Face Point (10) jäi viimeksi täysin jumiin väsyvien taakse ja sen startin saa unohtaa. Välissä vielä treenattiin vähän lisää ja tuntunu petraavan. Tasokas lähtö ja 20m takamatka. Tavoitellaan korotetuille mutta onnistuneella juoksulla ei välttämättä ihan ulkona. Pitäisi lähtä voltista ihan reippaasti.

Lähtö 5

Pia Huusari: Unna Pointti (7) palaa suunnitellulta talvitaulta, talvi päästy hyvin treenaamaan. Juoksi kovia ikäluokka finaaleja viime kaudella ja niistä jäi paljon juoksematonta rahaa loppusuoranlaukkoihin. Kun malttaa ravata niin pystyy pärjäämään missä vaan. Menee starttitilanteessa vielä vähän lukkoon ja siitä johtuu laukat. Tässä availlaan paikkoja ennen Pilvenmäki Specialia.

Lähtö 6

Pia Huusari: Mantalle (8) tosi hyvä hopea viimeksi Uudenmaan Upeimmassa, sen jälkeen huollettu. Mennyt joka startista harppauksin eteenpäin. Paikka ikävä ja nyt sarjat nousee kerrasta paljon. Hyvältä paikalta ja onnistuneella juoksulla voisi yltää totoon.

Lähtö 7

Timo Ahtiainen: Afterglow (2) oli edellisessä startissa tukkoinen. Nyt terveystilanne on parempi.

Alpo Salo: Kokeilustartti meiltä. Madeleine Mess (11) on saanut tutustua uuteen paikkaan eikä ole tietenkään viritetty tappiin. Menee rautakengässä.

Pia Huusari: Goldas Love (12) on hyvä hevonen joka aloittanut Suomessa pitkältä tauolta kahdella tosi positiivisella esityksellä. Viimeksi hiljaisesta matkavauhdista ainut joka takaa pystyi kirimään kärkimatsiin. Taas tosi huono paikka vaikeuttaa tehtävää.

Lähtö 10

Pia Huusari: Cry For Mama (1) tuli tosi kipeeksi talvella ja joutui huilaamaan pidemmän aikaa. Nyt päästy jonkin aikaa jo treenaamaan hyvin. On parempi mitä on tähän mennessä esittänyt, ei vain ole halunnut antaa kaikkea ulos mitä pystyisi. Nyt hyvä paikka mistä saa hyvän juoksun.

Lähtö 11

Sari Sikkilä: Ohitellalla (8) on tauko alla, sää haitannut viimeistelyjä. Ajetaan kun tällainen special-lähtö tarjolla. Suorituskyky hiukan arvoitus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi