Antti Veteläisen Odin Orden on ideavihjeen varma.
Antti Veteläisen Odin Orden on ideavihjeen varma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvola: Vastavarmalla liikkeelle

Kuninkuusravien aattona ravataan jo päänäyttämöllä. Ravit alkavat poikkeuksellisesti iltapäivällä klo 15, jonka myötä Toto5-pelin avauskohde ravataan klo 16.15.

Ideavihjeessä lähdetään rohkeasti heti varmalla liikkeelle. Pelijakaumassa haastajan rooliin jäänyt Odin Orden on avannut uransa lupaavasti. Neljästä kilpailusta on komeasti saaliina kolme totosijaa. Jämsän voittojuoksussa ruuna painosti johtavan rinnalta kärkeen kierroksen jälkeen, mistä oli lopussa omaa luokkaansa. Seinäjoella se oli mukana ikäluokkansa avoimessa koitoksessa, jossa tekaisi toisesta ulkoa uudet ennätyslukemat.

”Odin Orden on tuntunut ihan koelähdöstä asti niin hyvältä, että sillä voisi olla mahdollisuus jopa ikäluokkalähtöihinkin asti”, valmentaja Antti Veteläinen kertoo. Seinäjoella Santtu (Raitala) ei halunnut lähteä kiertelemään kolmatta rataa pitkin vaan ajoi sen tarvittavan pyytämättä. Ruuna tuli voimissaan maaliin ja paras vauhti oli maalilinjalla.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvola

Toto5-1: 8 Odin Orden (3, 11)

Toto5-2: 6, 3, 9, 5, 4, 10, 2, 12 (1, 11)

Toto5-3: 4, 12 (9, 8)

Toto5-4: 1, 9, 7, 8, 6 (3, 2)

Toto5-5: 7, 8, 11, 9, 5 (10, 2)

1 x 8 x 2 x 5 x 5 = 400 riviä – 40,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Tomi Kitunen: Knows Lucia (6) oli viimeistelyssä terävämpi kuin ennen edellistä starttia. Vaikka ylisarjassa niin porukka sopivampi kuin viimeksi, korotettu raha kuitenkin yllättäisi suuresti.

Matti Ahtiaine: Applehill's Expressille (9) laiteaan kokolaput.

Lähtö 4

Ismo Partio: Itse pidän Dante Sparklea (9) hyvässä kunnossa, mutta vain kovia vastaan tosiasia kerrotaan. Harrastaja luottaa ehkä liikaa omaansa. Toki näin pitää olla.

Christa Packalén: Centodieci (11) on mennyt kokoajan eteenpäin ja viime startin jälkeen on ollut kotona oikein hyvän tuntuinen. Paikka on huono joten juoksusta voi tulla haastava. Jos vähän olisi tuuria juoksunkulussa niin pystyy tekemään hyvän kirin. Ei muutoksia.

Lähtö 8

Christa Packalén: Kikku's Nea (8) jäi suunnitellulle treeni tauolle. On vankistunut tauon aikana ja uskon että tulee tulevaisuudessa ainakin pärjäämään jos ei vielä tässä. Paikka on kehno joten se hankaloittaa meidän tehtävää. Menee samoilla varusteilla kun ennen huilia.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi