Pia Huusarin valmennuksesta tulee Kouvolan ravien ideavarma.
Pia Huusarin valmennuksesta tulee Kouvolan ravien ideavarma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kouvolaan: Aloittaa voitolla?

Kouvolan Toto5-ideavihjeen varmaksi valitaan Suomessa debytoiva tamma.

Pia Huusarin talliin Ruotsista tullut Goldas Love kiinnostaa heti pelimielessä. Suvukkaan tamman tallitiedot ovat varsin positiiviset, eikä sen pitäisi olla tallikommenttien mukaan tukkoinen, vaikka taukoa on alla. Kuusivuotiaalla on vielä maltillinen voittosumma kykyihin nähden. Jos se suorittaa likikään, kuten Ruotsissa parhaimmillaan teki, on ykköstila sopivassa tehtävässä otettavissa. Sopivasti pelattuna Goldas Love kelpaa yksinäiseksi merkiksi lapulle.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kouvolaan

Toto5-1: 5, 6, 1, 7, 3 (8, 4)

Toto5-2: 3, 6, 7, 5 (4, 2)

Toto5-3: 1 Goldas Love (5, 4)

Toto5-4: 7, 10, 5, 6, 2, 11, 8, 1 (12, 9)

Toto5-5: 10, 9, 2 (4, 8)

5 x 4 x 1 x 8 x 3 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiiliheapasta

Lähtö 4

Isto Kuisma: Lemmy Model (6) otti tauolta helpon voiton. Odotetaan hyvää suoritusta tänäänkin. Ilman takakenkiä mennään.

Lähtö 6

Pia Huusari: Goldas Love (1) on tehnyt Ruotsissa ihan riskejä esityksiä, tuli meille alkuvuodesta ja siitä saakka treenailtu. Hieno ja kivan oloinen hevonen. Hiitillä käyty jossa tuntui hyvältä ja suoritti Kouvolan kurvit hyvin. Viime startista toki aikaa eikä varmasti vielä parhaimmillaan mutta pitäisi ihan kohtalaisena tulla radoille. Paikka ok ja kuskille hevonen jo hyvinkin tuttu.

Lähtö 9

Isto Kuisma: Viime startissa outo puutuminen. Stoneisle Unique (4) on ollut normaali tässä välissä eikä mitään vikaa löytynyt niin katsotaan tämä startti. Parhaimmillaan pystyy kyllä pärjäämään.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi