Jarmo Saarela ohjastaa ideavihjeen varmaa, joka on startissa Kuopion lisäksi myös Kajaanissa kuun vaihteessa.
Jarmo Saarela ohjastaa ideavihjeen varmaa, joka on startissa Kuopion lisäksi myös Kajaanissa kuun vaihteessa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Himmeämmät mitalit kirkastuvat

Edellisessä viidessä kilpailussaan hopeaa tai pronssia napannut Marti on ideavihjeen varmavalinta.

Kautena 2019 hienoa jälkeä tehnyt, mutta seuraavina vuosina loukkaantumisten vuoksi vain vähän kilpaillut Marti on päässyt viime aikoina starttaamaan säännöllisesti ja tulos on ollut komeaa. Viimeksi Oulun finaalikierroksella se otti yllätyshopeaa ja edelle jäi vain hurja Ari Potter. Voittoa se ei ole vielä onnistunut tälle vuodelle nappaamaan, mutta tänään voisi olla sen aika. Vastusta toki riittää nytkin, mutta kokeillaan tarkan reissun kärjen tuntumassa saavaa Johanna Huovisen suojattia tukipilarina. Alustava peliprosentti Martilla on kahdeksan.

Toinen kohde pelataan kuudella merkillä, joista alle kymmenprosenttisia ovat Exit Fastback ja Spritesine. Neljännessä kohteessa Rivercapes Way on alustavalla kahdeksalla prosentillaan hieman aliarvostettu ja Indy Journey 38 prosentillaan yliarvostettu. Päätöksen hyvä yllätysmerkki on Harjujen Roomeo.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopio

Toto5-1: 9 Marti (4, 6)

Toto5-2: 6, 5, 1, 12, 8, 10 (11, 9)

Toto5-3: 1, 5, 9, 4 (8, 6)

Toto5-4: 1, 5, 12, 10, 3 (9, 11)

Toto5-5: 1, 16, 11, 12 (6, 7)

1 x 6 x 4 x 5 x 4 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Pasi Väisänen: Ravilla odotan Boulder Seleneltä (2) menestystä. Keulasta tai kuolemanpaikalta ajetaan.

Lähtö 2

Veli-Matti Hassinen: Ökymäen Elliotin (1) kanssa keulaan pyritään ja siitä ajetaan jos päästään, maksoi mitä maksoi.

Teija Lehtonen: Tositoimin (10) kanssa selkäjuoksua haetaan.

Lähtö 3

Christa Packalén: Centodieci (4) tuli viime starttiin pieneltä huolto tauolta ja oli siinä positiivinen. Treeneissä kaikki ollut sen jälkeen hyvin. Lähtee ok liikkeelle mutta ei paras paikka voltista. En ylläty vaikka pärjäisi mutta on vielä semmoinen "varsamainen" joten ei tarkkaa tiedä miten suorittaa.

Aki Kauppinen: Call It Haydenillä (6) on vähän terävämmin harjoiteltu. Kaikki ok, mikäli kellon gp:ässään uskominen. Viimeistelyssä kaikki ok. Ihan mielenkiinnolla ammattilaisia vastaan.

Lähtö 5

Christa Packalén: Viimeksi Kiikku's Cashierillä (1) meni motivaatio kun jäi johtavan rinnalle. Treeneissä kaikki normaalisti ja tänään hyvä paikka nopealle avaajalle. Lisätään joko vetolaput tai kokolaput, katsotaan lämmityksen jälkeen millä fiiliksellä tamma on.

Lähtö 7

Christa Packalén: Viimeksi Kiikku's Giantille (12) tuli outo laukka ja teki sen jälkeen ok juoksun. Tänään ikävä paikka ja juoksu voi mennä melko haastavaksi. Uskon kuitenkin että jatkaa hyvässä kunnossa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi