Janne Räisänen ohjastaa ideavihjeen varmaa.
Janne Räisänen ohjastaa ideavihjeen varmaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Kivempi juoksu mahdollistaa kärkisijan - lue Mobiilihepan valmentajakommentit

Ideavihjeen varmavalinta on kerännyt kohteessaan alustavasti kolmanneksi eniten kannatusta.

Sanna Paasikiven valmentama 9-vuotias ruuna Murder Mike jäi viimeksi kuudenneksi, mutta oli kuitenkin aika lailla tasollaan tultuaan taustalta kirikierroksen ulkoratoja pitkin 15-vauhtia. Kyseessä ei ole mikään ulkoratojen leijona, ja tänään Janne Räisänen pääsee käyttämään sen hyvää lähtönopeutta, jolla saa todennäköisesti keulajuoksun. Kokeillaan Murder Mikea tukipilarina, kun suosikit Electric Cherry, Mr Courvoisier sekä haastajaosaston Elaine Laurelton eivät ole olleet viimeisissään parhaimmillaan.

Avauskohde revitetään ja toiseen otetaan suosikkikaksikko Aron Fritz – Tähtineito. Neljäntenä kohteena ajettavassa Suomen cupin karsinnassa Matteus Kevätön on aliarvotettu. Päätöskohde on yllätysaltis etenkin, jos suosikki Benobi Zet ei pääse johtopaikalle.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopio

Toto5-1: 10, 6, 7, 3, 2, 4, 9 (8)

Toto5-2: 8, 9 (14, 6)

Toto5-3: 5 Murder Mike (12, 6)

Toto5-4: 1, 8, 10, 16, 14 (3, 12)

Toto5-5: 3, 10, 8, 4, 11, 6 (5, 12)

7 x 2 x 1 x 5 x 6= 420 riviä – 42,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 5, Toto5-2

Kari Seilonen: Ernesto (11) on jaksava hevonen, laukatta pärjää.

Lähtö 6, Toto5-3

Sanna Paasikivi: Ilmoajan jälkeen Murder Mike (5) satutti hieman itseään, joten poisjäänti on erittäin mahdollinen. Edit torstai, hevonen on tervehtynyt, ei jää pois. Viimeistelyt jouduttiin kelin takia ajamaan poikkeuksellisesti vasta to, hevonen oli siinä normaali.

Asko Hyvönen: Nerja (9) Viime st ok. Terävät vedot tuo lähtölaukan riskin.

Lähtö 8, Toto5-5 Duo-2

Jutta Litmanen: Alladin Brota (10) on hoidettu edellisen jälkeen, ollut kotona pirteämpi. Lähtöpaikka suosii ja kuskikin paranee aika paljon. Laitetaan laput ja korvia enemmän auki, viimeksi meni avovehkeillä ja umpihupuilla.

Lähtö 9, Troikka

Aki Kauppinen: Call It Doohanin (2) talviharjoitukset ovat mennet suunnitellusti. Pitäisi olla kunnossa. Kelien vuoksi viimeinen rivakampi vetoreeni eilen kotona. Pikkuhepo ihan terävän tuntuinen.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi